СПОРТ  - У ПРАЦІ ПІДМОГА

Працюючи зараз у надскладних умовах воєнного часу, комунальники  Дніпропетровщини не забувають й про фізичний розвиток. Вони беруть активну участь у реалізації регіональної комплексної програми розвитку фізкультури і спорту. У трудових колективах  пройшов перший етап галузевої Спартакіади, переможці якого отримали право представляти свої підприємства у фіналі.

Організований обкомом профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення за підтримки керівників підприємств та ФСТ «Спартак» (голова  - Вікторія Орешина)  завершальний етап змагань відбувся днями на базі дитячого оздоровчого закладу обкому за участі близько 60 спортсменів.  Вони виявляли свої майстерність та характер у змаганнях з мініфутбол, волейболу, настільного тенісу, шашок та дартсу. Всі поєдинки проходили у напруженій боротьбі, де кожний  мріяв про перемогу. Зрозуміло, що дісталась вона не всім, але переможених тут явно не було:  втомлені від нелегкої праці та сигналів тривоги, люди чудово провели час, позмагалися та відпочили у справді заповідному місці біля лісу та красуні – Орелі.

Дуже сильну команду  виставив цього року Криворізький міськком профспілки (голова і її капітан – Олександр Родь).  Вона  виявилася кращою  у загальнокомандному заліку.  Криворіжці  були  першими як у футбольних та волейбольних матчах, так і в індивідуальному заліку: Олександр Терещенко (настільний теніс), Сергій Щербець (шашки), Анатолій Бурдейний (дартс). Друге місце посіла команда  підприємства «Міськсвітло» ДМР (капітан – Ігор Абрамов), третє -  КП «Теплоенерго (капітан – Ярослав Бойко). А четвертими були дніпровські електротранспортники (капітан – Денис Єрин).

Під час церемонії нагородження  голова обкому профспілки Анастасія Демідова  подякувала всім спортсменам, профспілковим комітетам та керівникам підприємств за  самовіддану роботу з забезпечення життєдіяльності регіону та вирішенню соціальних питань, активну участь у галузевій Спартакіаді, проведення якої у нинішніх умовах було справою дуже непростою. Кубок за перемогу в загальнокомандному заліку А.Демідова вручила голові Криворізького міськкому профспілки  О. Родю. Отримали нагороди й інші переможці.

Відзначив значну роботу галузевого обкому у багатьох напрямах, зокрема і розвитку фізкультурно-спортивного руху серед трудящих, і присутній на цьому заході голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Анатолій Яловий. Учасників Спартакіади привітав також Валерій Дружко, голова Могилівської об’єднаної територіальної громади, яка багато років плідно співпрацює з обкомом профспілки в організації оздоровлення працівників та членів їх сімей, проведенні різноманітних заходів.

 

                     Пресцентр Дніпропетровського облпрофобєднання