24 травня відбувся IV Пленум Сумської обласної організації Профспілки.
Основним питанням порядку денного було визначено: зміцнення потенціалу і посилення профспілки та її організацій в умовах воєнного стану.
Голова Сумської обласної організації професійної спілки – Тетяна МАСЕНКО виступаючи перед присутніми, доповіла: 
 
✅  Працівникам ЖКГ приходиться героїчно працювати для нормального функціонування інфраструктури.
✅  Ремонт військової техніки, будування укріплень – це ті роботи, до яких долучились профспілковці не тільки в робочій, а й в позаробочій час
✅  В умовах воєнного стану обласною організацією визначені основні завдання: допомога захисникам, захист соціально-економічних прав працюючих, призваних до лав ЗСУ та розширення членства. 
 
До роботи Пленуму долучилася Голова Сумської обласної ради професійних спілок – Тетяна ЄВДОКИМОВА. За її словами «Роль профспілки незамінна під час воєнного стану. Ми тримаємо діалог з владою, щоб кожен профспілковець зберіг своє місце. Профспілка – єдиний інструмент, щоб захистити себе і робочий колектив».
 
Під час обговорення учасники Пленуму зазначили, що на місцях вони тримають комунальний фронт, контролюють своєчасність виплати заробітної плати, умови праці на робочих місцях, сумлінно працюють для досягнення перемоги України.
 
З метою посилення роботи профспілкових організацій, визначення пріоритетних напрямків діяльності та посилення контролю за безпекою праці одноголосно прийнято постанову «Про зміцнення потенціалу і посилення профспілки та її організацій в умовах воєнного стану».
 
Приємною подією стало нагородження Людмили ЛЕВЧЕНКО нагрудним знаком почесною відзнакою працівників громадського обслуговування. Вітаємо обласну організацію з успішним проведенням заходу та бажаємо подальшої плідної праці по захисту прав та інтересів членів профспілки.