Чергова річниця утворення  підприємства

Воєнна весна….

Однак, прийшла чергова річниця утворення  нашого підприємства, що  забезпечує водою  місто Новомосковськ та прилеглі райони,  а  також  здійснює відкачку  та знезараження побутово-виробничих стоків.  Тобто одне з багатьох в регіоні, яке забезпечує суспільну злагоду та відносний в ці часи спокій.

 49-річницю підприємство, як і вся  Україна, зустрічає в очікуванні  ПЕРЕМОГИ, допомагаючи фронту технікою, коштами, воєнним майном та  засобами.

Волонтери підприємства збирають кошти на придбання приладів нічного бачення, гелікоптерів, автомобілів для військовослужбовців тощо.

Працівники, ось уже протягом чотирьох десятиліть, цілодобово несуть варту на своїх робочих місцях,  сумлінно виконуючи свої обов’язки, забезпечуючи цілодобову подачу води споживачам.

На даний час поряд з досягненнями у нас є і поточні питання , які всі разом намагаємось вирішувати. Додалися воєнні питання: працівники підприємства  героїчно виконують свої обов’язки в надзвичайно складних і небезпечних умовах війни.  24 /7 відновлюють, реконструюють, ремонтують водопровідно-каналізаційні мережі,  за будь-яких умов, ризикуючи власним життям забезпечують  весь спектр наших послуг. 

Важливу роль в житті підприємства та покращенні добробуту працівників відіграє профспілкова організація, де кожен працівник є членом профспілки.

Понад 50% працівників працюють  на підприємстві більш як 15 років.

На підприємстві працює багато трудових династій, які починали свій трудовий стаж з витоків створення  підприємства. Це династія Біліченко,   Бодні-Березовських, Павлік-Кобеляцьких, Богомол-Безбатько   -  де поряд з батьками працювали й працюють діти та онуки.

Очолює  підприємство Віталій Даков, який працює на підприємстві понад 16 років, пройшовши всі етапи становлення як керівника, починаючи свій трудовий шлях з інженера ВТВ, майстра водопровідних мереж, начальника цієї служби, заступника начальника.

Відмічаючи цю дату, дуже сподіваємось на скорішу нашу Перемогу, подальше процвітання підприємства, мир та злагоду в УКРАЇНІ.

 

Голова профспілкового комітету Надія СМОГЛІЙ