Особливе свято

День народження - особливе свято,  а коли він ювілейний, то ця подія заслуговує на увагу вдвічі.

Начальник відділу організації праці та заробітної плати КП «Коменергосервіс» м. Дніпро Людмила САБОКАР віддала цій справі все своє життя і саме житлово-комунальній галузі.  Теплове господарство, а особливо економічну складову знає професійно. Левова частина колдоговору підприємства - це її робота. Причому не тільки як професіонала з боку роботодавця, бо вона, як член економічної комісії профкому відстоює права на оплату праці працівників. Саме тому, середня зарплата на підприємстві вища, за інші аналогічні регіону.

Великий особистий внесок в розвиток галузі, наполеглива праця була відмічена і обласним комітетом профспілки.

Голова обкому  Анастасія ДЕМІДОВА  поздоровила ювілярку з цією важливою подією в її житті.  Подякувала за професійність в роботі  та  за багаторічну  профспілкову діяльність.

Кожному приємно цього дня отримувати подарунки, привітання і безліч сердечних слів.

Крім цього, для голови обкому профспілки  це був прекрасний привід поспілкуватися з директором підприємства Ольгою КОНЕЛЬСЬКОЮ про  роботу в умовах війни,  стан підприємства,  тарифи, зокрема щодо включення до них відрахувань в розмірі 0,3% на культурно-масову, спортивну,  оздоровчу роботу  та з багатьох інших актуальних питань.

Також, користуючись нагодою надала важливі поради голові профкому Сергію МАТЮШЕНКО,  в якого ще не дуже великий досвід роботи на цій посаді.  Приділила увагу профспілковому активу підприємства, налаштувала їх на подальшу роботу, за необхідністю оздоровлення дітей в галузевому дитячому закладі «Комунарець».

Привітання з днем народження вийшло робочим, з подальшою перспективою до співпраці та  налаштуванням до найближчих заходів обкому профспілки, зокрема до вищого рівня наради з охорони праці та галузевої спартакіади.

                              Організаційний відділ обкому Профспілки