Інформація про профспілкові заходи, які проходять і будуть проходити найближчим часом  на Рівненщині

 «Про зміцнення потенціалу та посилення діяльності профспілок Рівненської області, її членських організацій в умовах воєнного стану.»- таке питання має розглянути 02.05.2023 року Президія ФПО, а в послідуючому Пленум ФПО 04.05.2023року.  Обласна організація Профспілки також наслідує дане питання на своєму Пленумі, якій відбудеться 18.05.2023 року.

25.05.2023 року в Дубнівському районі, а 30.05.2023 році в Вараському районі продовжаться конференції профактиву Рівненської області, в тому числі і профактивістів нашої галузевої профспілки на тему : «Роль профспілок у захисті прав людини праці. Первинна профспілкова організація- надійна опора та реальна сила діяльності профспілок у воєнний час».

25 квітня 2023 року відбулося чергове засідання  Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради у Рівненський області. Робота  ради спрямована на поглиблення співпраці сторін, забезпечення прав і гарантій працюючих та членів їх сімей, розвиток соціального діалогу, і попередження соціальної напруги в області.

27.04.2023 року соціальний діалог в дії.

Об’єднавши зусилля сторін соціального діалогу, використовуючи їх потенціал, цінуючи кадри зможемо зберегти та відбудувати Україну!!!

Таким був лейтмотив Конференції «Роль Профспілок у захисті прав людини праці. Первинна профспілкова організація – надійна опора та реальна сила діяльності профспілок у воєнний час».

Уляна СТРІЛЕЦЬ, Голова Рівненської обласної організації Профспілки