ВИКЛИКАМ ЧАСУ -  НАШУ  ГОТОВНІСТЬ

Незважаючи на всі нинішні складнощі в обласній організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення постійно дбають про підвищення кваліфікації профкадрів і активу.

Вчора, 12 квітня  профспілкою було організовано навчання представників профорганізацій.

Відкриваючи семінар, голова обкому профспілки Анастасія Демідова розповіла про його програму, про повсякденну напружену роботу із забезпечення стабільної роботи галузі і соціального захисту працівників, допомогу нашим Збройним Силам та переселенцям. При цьому вона акцентувала увагу на необхідності - навіть  за всіх проблем сьогодення -  добиватися виконання галузевої угоди та колективних договорів, протидіяти спробам обмеження прав членів профспілок. Було також анонсовано численні заходи обкому на квітень-травень – засідання президії, виїзний захід з охорони праці на одному з підприємств, обласна Спартакіада та ін.

Слухачів привітав також голова Обласного об’єднання профспілок Анатолій Яловий, який подякував комунальникам за самовіддану роботу в зимовий період із забезпечення  життєдіяльності регіону та розповів про основні напрями й актуальні завдання профспілок Дніпропетровщини із відновлення економіки, підтримки трудових колективів, вирішення соціальних питань, недопущення  негативних для найманих працівників та профспілок законодавчих змін.

Дуже корисними, на думку учасників семінару, були й  консультації з питань оподаткування та правозахисної роботи профорганізацій у воєнний час, які надали їм представники Головного управління Державної податкової служби у Дніпропетровській області  - Манушак Осипова та Ірина Жуковіна, а також юрист облпрофорганізації профспілки працівників культури Олексій Погрібняк. Про актуальні питання вдосконалення організаційної роботи в первинних профорганізація поінформувала завідуюча оргвідділом обкому профспілки Вікторія Тризна.

 

 

                          Прес-центр Дніпропетровського облпрофобєднання