ОДЕСЬКИЙ ОБКОМ ПРОФСПІЛКИ ПРИВІТАВ  ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ ЖКГ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

  14 березня поточного року, напередодні відзначення галузевого свята - Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, в Будинку профспілок м. Одеса відбулися урочисті збори.

  Голова обласної організації профспілки Поліна Накул привітала всіх присутніх з  професійним святом. Вона підкреслила, що в умовах воєнного стану робота працівників галузі стала справжнім подвигом, щоденним трудовим фронтом. Адже часто, ризикуючи своїм життям, вони проводять численні ремонти об’єктів критичної інфраструктури, відновлюють постачання електроенергії, води, тепла та газу на територіях, по яким було завдано ракетних обстрілів.

  Також було зазначено, що профспілки теж не стоять осторонь і роблять свій внесок в наближенні нашої перемоги. З перших днів війни Одеська обласна організація Профспілки  разом з первинними профспілковими організаціями постійно надає фінансову допомоги Збройним силам України, територіальній обороні, внутрішньо переміщеним особам.

«У цей день вкотре висловлюю щиру повагу та вдячність за натхненну працю всім, хто працює у комунальній сфері нашої громади. Нехай Ваша робота приносить задоволення, гідне матеріальне забезпечення, людську шану та повагу. Нехай Вас та Ваших близьких оминають усі життєві труднощі й негаразди, а надія, віра та любов завжди будуть надійними і вірними супутниками. 

У день професійного свята бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, професійних успіхів і нових трудових здобутків, перемоги, миру та здійснення всіх життєвих планів і сподівань! Щоб у відносинах зі споживачами завжди панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння» - привітала голова обкому профспілки.

 90 працівників галузевих підприємств області були відзначені Почесними грамотами обкому профспілки та грошовими винагородами.