В ОДЕСІ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ ЖКГ ПРИВІТАЛИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

17 березня в Українському музично-драматичному театрі ім. В. Василька з професійним святом вітали працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Одеської області.

Слова подяки за нелегку, але таку важливу працю, комунальникам висловили виконуючий обов’язки голови Одеської обласної військової адміністрації Борис Волошенков, голова облради Григорій Діденко, очільники РВА Юрій Крук та райради Віталій Барвіненко, заступник Одеського міського голови Дмитро Жеман, голова обкому профспілки працівників ЖКГ, МП, ПОН Поліна Накул.

«Коли людина бачить, що регулярно працює транспорт, прибираються вулиці, висаджуються дерева та квіти, вона розуміє, що життя триває. І сьогодні це дуже важливо», - привітав комунальників віцемер Одеси Дмитро Жеман. 

За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення вручено почесні нагороди та відзнаки.