Династії підприємства буде продовжено!

 Культурно-масова робота серед дітей працівників КП «Дніпровський електротранспорт»  не припиняється навіть в умовах війни.

З самого дитинства вони  добре знають і вивчають традиції підприємства де працюють їхні батьки. Завдяки заходам, які для них постійно проводить профком підприємства  та в яких вони беруть безпосередню участь, місто роботи їх батьків їх другий дім.

Зокрема і 14 лютого для дітлахів був підготовлений незабутній захід.

Так, вони чули проте, що у всьому світі 14 лютого відзначають День святого Валентина – одне з найромантичніших свят року. Але чому і як воно з’явилося  вони дізналися в ході його проведення.

День Святого Валентина – це день всіх закоханих, свято, коли люди висловлюють свою любов один до одного. Заведено дарувати подарунки, листівки, сюрпризи, сувеніри тим людям, кого любиш.

А щоб діти добре запам'ятали цей захід, у гуртожитку №5  відбулася конкурсно-розважальна програма до дня Святого Валентина. Вчитель початкових класів та помічники провели годину веселих розваг «Сузір'я симпатій» дітлахам.      

За допомогою слайд-презентації ведуча Юлія Володимирівна, ознайомила дітей з історією свята, а також з традиціями його відзначення в різних країнах. Діти із задоволенням взяли участь у квесті, іграх та конкурсах.

А на завершення заходу – фото біля власноруч прикрашеного «серденька» та солодкий стіл. Було цікаво і весело, а діти задоволені і приємно вражені, залишали свято.

Але кожний з них вже любить і цінує підприємство, де працюють їхні батьки. Прийде час і де хто з них поповнить  десятки робітничих  династій які наразі вже існують і багато років  віддані справі – якісного обслуговування мешканців міста.

 За інформацією профспілкового комітету КП«Дніпровський електротранспорт»