Новий Рік свято із сльозами на очах, але з вірою в Перемогу!

Всі працівники підприємства КП «Новомосковський водоканал» чекали 2023 року.

І не тільки тому, що він стане для України переможним, а і тому, що за тяжкою воєнною працею, дуже хочеться чогось позитивного, новорічного.

Добре пам’ятаючи довоєнні часи, їх Новорічні, Різдвяні дива  діти працівників підприємства, як ніхто інший звикли до подарунків Санти.

Бо святість Новорічних та  Різдвяних свят  для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодощів.    

Навіть маленька дитина пам’ятає - Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

У більшості давніх народів святкування Нового року збігалося з початком відродження природи , чогось нового і доброго.   

Керівництво підприємства, профспілковий комітет розуміючи, що для звуків салютів, феєрверків та гучних святкувань  сьогодні не той емоційний стан людей, які  відчувають постійну тривожність через воєнні дії в Україні, вирішили все ж таки трошки прикрасити сьогоденне життя.
Вітання зі святами отримали не тільки всі працівники підприємства, колишні ветерани, а головне малеча. Яка дуже раділа сюрпризу і не стримувала своїх емоцій. Було дуже приємно бачити щирі дитячі посмішки, які наповнюють наше життя сенсом! Подарунки вручали керівний та профспілковий склад підприємства.

Вітаючи колектив, директор підприємства Віталій ДАКОВ сказав: "У цьому році ми всі відчуваємо брак позитивних емоцій,  щиро подякував всім працівникам, які 24/7 на сторожі відновлення, заміни, ремонту. 2022 рік був роком Незламності, 2023 рік роком впевненості у нашу Перемогу.  Ви всі неймовірні і незламні! Віримо у нашу Перемогу, разом робимо все для її наближення! Все буде Україна!»

Працівники запевнили, що і надалі будуть робити все від них залежне  для нашого міста і України.

Окремі, але дуже необхідні подарунки від підприємства отримали бійці ЗСУ.

Не забутими залишились і сім’ї в яких, на жаль, є загиблі.

Свято зі сльозами на очах, але з вірою в Перемогу!

Слава Україні!

Голова профспілкового комітету Надія Смоглій