Комунальники треті!

16 грудня 2022 року в  спортивному залі Житомирської обласної організації УТОГ відбулися змагання ХІV обласної Спартакіади серед збірних команд обласних  організацій галузевих профспілок,  яка проводиться щороку разом з ФСТ «Спартак».

Змагання проводилися з шести видів спорту, які є популярними в трудових колективах, а саме: армрестлінг, гирьовий спорт, дартс, теніс настільний, шашки та швидкі шахи.  В змаганнях прийняли участь 6 збірних команд обласних організацій галузевих профспілок з чисельністю 60 спортсменів –аматорів, 14 з яких жінки.

Команда нашої галузі теж є активним учасником міжгалузевих змагань. От і цього року збірна команда працівників комунальних підприємств «Зеленбуд» та «Житомиртеплокомуненерго» в складі 10 осіб взяла активну участь у всіх видах спорту, показавши дуже непогані результати . 

Ми були третіми в гирьовому спорті, дартсі, тенісі настільному, шашках.  Це принесло нашій команді ІІІ-тє загальнокомандне місце. Всі переможці отримали медалі та грамоти від організаторів та заохочення від обласного комітету профспілки.

Спортивне свято вдалося, навіть незважаючи, на повітряну тривогу та масований обстріл. А свої перемоги всі учасники змагань присвятили нашим Збройним силам та якнайшвидшій Перемозі України.