СЕМІНАР-ТРЕНІНГ КИЇВСЬКОЇ ОБЛОРГАНІЗАЦІЇ ПРОФСПІЛКИ ПРОВЕДЕНО У ЗАКАРПАТТІ

 В Київській обласній організації профспілки особлива увага приділяється навчанню профактиву. Згідно з планом роботи на 2022 рік у санаторії «Сонячне Закарпаття» проведено  семінар — тренінг  з  головами первинних профспілкових організацій  галузевої профспілки.

Для участі в семінарі були запрошені голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський та голова Київської обласної ради профспілок Василь Хвостіков.

Відкриваючи семінар, голова Київської обласної організації профспілки Світлана Лєбєдєва проінформувала учасників заходу про проведену профспілкою роботу під час воєнної агресії проти України. Адже комунальники, навіть під час війни, піклуються про благоустрій населених пунктів, їх чистоту. Вони наводять лад на прибудинкових територіях, центральних вулицях, готують Київщину до опалювального сезону. Весь час в містах і селах області були вода, світло, вивозилося сміття – це дало відчуття, що людей не покинули.

На семінарі йшлося про особливості роботи комунальників, й, зокрема, на територіях, які знаходились під окупацією. Важливо було почути думку первинок щодо перспектив розвитку профспілкового руху після перемоги України у війні, пропрацювати виклики, які зараз постають перед профспілками, а також психологічно підтримати членів профспілки, які увесь цей час знаходяться у стані стресу, а також розібратись із тим, як зберегти власний ресурс у воєнний час.

Під час тренінгу за участі керівників регіональних профоб’єднань Івана Зелінського та Василя Хвостікова учасники ознайомились із роботою Закарпатської та Київської обласних рад профспілок у період воєнного стану, зокрема, про роботу гуманітарних штабів, допомогу Збройним Силам України, вимушеним переселенцям та членам профспілок.

Проведений захід був цікавим і корисним та  залишив приємні враження і був корисним для профспілкового активу.  

На фото: під час семінару-тренінгу.

 

Світлана Лєбєдєва, голова Київської обласної організації профспілки