День знань - особливе свято!

Завжди яскравий, насичений емоційною  атмосферою. Крім того, це свято всіх батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме рідних чад до школи.

Адміністрація та профспілковий комітет КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР з нагоди Дня знань вже традиційно  дітям,  працівникам нашого підприємства, які зараховані до першого класу, дарують набори для школи. У наборі першокласника — різноманітне канцелярське приладдя: олівці, ручки, зошити, фломастери, точило, альбоми. пензлики для малювання. Так, цьогоріч було сформовано 30 наборів шкільного приладдя.

2 вересня 2022 року у дитячій кімнаті на базі бібліотеки профкому відбулося свято до Дня Знань!

Від усього серця привітали  першокласників та всіх школярів  з початком нового навчального року! Присутнім першокласникам були вручені святкові подарунки.

Побажали  всім дітлахам навчатись відмінно, батькам на радість, на славу Україні!

Вчитель початкових класів Юлія Азарова провела  Патріотичні читання «Україна у віршах» та флешмоб танцювальну гру «Перлина-Україна»

Навчити дітей любити рідну країну – це добра справа. Тоді вони підростатимуть, у правильному сенсі, «національно свідомими» громадянами. Але починати краще з малого, а саме разом із дітьми робити патріотичні читання, флешмоб, патріотичні вироби, вкладаючи у них повагу, любов, віру у велике майбутнє та підтримуючи єдність нашої держави. Можна зробити багато виробів на українську тематику. Але хочеться таке, щоб  від усієї душі! Тому ми розглянули символічні, але не дуже складні варіанти, з якими впораються маленькі вправні ручки. Заздалегідь підготували всі діти: клей, ножиці, графітний олівець, кольоровий картон та папір і почали робити.

          Перший майстер – клас «Патріотичне серце», діти зробили своїми руками серце, яке оформлене в кольори українського прапора та оздоблене соняшниками.

Дали в жовто-блакитних тонах з плетіння браслету зі стрічок діти  створили чудовий аксесуар  «Патріотичний браслет», усі вони підкреслили свою любов до України. Як, раділи  діти і терпляче стояли  у черзі, щоб батьки намалювали на обличчі патріотичний малюнок.

Наступний майстер-клас паперова прикраса «Розквітай, моя України», дітлахи  своїми  маленькими ручками зробили гарненькі квіточки з кольорового паперу – символ надії та перемоги.

Усі малюки та вироби діти вирішали передати волонтерській організації, яка в свою чергу вручить їх сміливим захисникам нашої країни. Нехай вони не забувають, як сильно їх люблять і чекають удома.

Все і створило гарний святковий настрій для усіх дітлахів. В кінці  свята був солодкий стіл.

Діти та їх батьки подякували адміністрації та профспілковому комітету і також помічникам, які подарували яскравий вечір.

 

ФОТОРЕПОРТАЖ ЗІ СВЯТА