Сумському «Електроавтотрансу» - 55 років!

55 – це ціла епоха... Епоха становлення та розвитку комунального транспорту у місті Суми. Це проміжок часу, протягом якого працівники підприємства щодня докладали зусиль, аби чи не кожен пасажир міг сказати, «Електроавтотранс» – на сьогодні соціальний перевізник №1 у Сумах.

2022 рік став переломним та визначальним для кожного працівника та кожного мешканця міста. Хоч війна і внесла корективи у звичний ритм життя підприємства, у професійну діяльність, однак у найважчі часи працівники підприємства залишилися на своїх робочих місцях та продовжували виконувати свою роботу – гідно, мужньо, сміливо. Під час активних бойових дій в місті рухомий склад підприємства використовували для перекриття руху ворожої техніки, працівниці підприємства виготовляли пляшки з запалювальною сумішшю, щоденно готували їжу та надавали можливість безкоштовного харчування для всіх без винятку.

Чого тільки варті виїзди водіїв у лінію під сигнали повітряних тривог, майже безперервні ремонти вправними руками механіків і слюсарів рухомого складу, бо навіть техніка не витримувала того навантаження; організація зелених коридорів та вивезення населення у безпечні місця, доставка гуманітарної допомоги у звільнені від окупантів міста Сумської області, тощо. Ці та інші факти є яскравим підтвердженням того, що колектив Сумського «Електроавтотрансу» – це єдина велика родина на чолі з керівником підприємства Андрієм Новиком.

Але не зважаючи на всі складні обставини колектив зібрався аби відзначити кращих з кращих, а святкування вже буде після ПЕРЕМОГИ.

Привітати колектив з ювілейною річницею та відмітити найкращих на урочистості завітали начальник відділу, транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сумської міської ради Сергій Яковенко та голова Сумської обласної організації профспілки Тетяна Масенко.


 Хочеться побажати трудовому колективу мирного неба над головою, міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди, достатку і родинного затишку, натхнення та подальших успіхів у всіх добрих справах.

І обов’язково наступна зупинка – буде ПЕРЕМОГА!