125-та річниця запуску трамвая у Дніпрі

    «Пишаємося нашою історією, а особливо людьми, які зараз і працюють, і захищають країну» сказав директор КП «Дніпровський електротранспорт» Володимир Кобець відкриваючи заходи присвячені 125-й річниці запуску трамваяу Дніпрі.

     Ця подія відбувалася 27 червня у Дніпрі, спочатку на підприємстві, а потім продовжилася в безпечному місті,  одній із станцій підземного метро за участю працівників підприємства, запрошених  представників органів місцевого самоврядування, обласного комітету Профспілки, місцевих артистів та запрошеної зірки - Наталі Могилевської.

   Під час церемонії нагородження міський голова Борис Філатов вручив працівникам міського електротранспорту нагороди від мерії, наголосивши що свого часу Катеринославський електричний трамвай був одним з перших на території сучасної України.
«Для міста це знакова подія. Історія нашого трамвайного депо дуже багата. Ми пишаємося нею. Та насамперед, ми пишаємося нашими людьми, які працюють, які є патріотами своєї справи та України. Чимало водіїв, слюсарів з ремонту рухомого складу та кондукторів нині служать у лавах ЗСУ. Їм ми також сьогодні висловлюємо щиру пошану і повагу. Ніякі російські бомби, снаряди, ніяка російська армія не заборонить нам любити наше місто і проводити час із нашими земляками», — сказав мер Дніпра Борис ФІЛАТОВ.


    З подякою за роботу, з великою пошаною до всіх працівників підприємства виступила та привітала зі святом голова обкому галузевої  Профспілки Анастасія ДЕМІДОВА. Вона вручила Подяки та заохочення до них Центрального комітету Профспілки, обласного об’єднання профспілок, обкому Профспілки.
Подякувала голова обкому Профспілки й за  те, що чимало працівників підприємства  нині захищають Україну зі зброєю в руках. Профспілковий комітет та багато працівників підприємства займаються волонтерською справою, допомагають ЗСУ, ТО, ВПО.  Надійно зберігають фронтовий тил наближаючи нашу ПЕРЕМОГУ всі працівники підприємства. Робота їх завжди була складною, а під час війни всі працюють ще в більш інтенсивному та напруженому режимі. Не забуті головою обкому і ветерани підприємства, якими пишається вся область і Україна.
   Саме  через війну, розв‘язану росією, урочистості задля забезпечення безпеки учасників заходу провели на одній зі станцій метрополітену. Тут виступали військовий оркестр штабу військ оперативного командування «Схід», а також відома українська співачка Наталія Могилевська.
 Святкування в такому форматі, безперечно, було не схоже на ті заходи, що проводилися у довоєнні роки, пропри це, люди мають відчувати життя та радіти йому наскільки це можливо в воєнних умовах…      

                             

За інформацією Президії Дніпропетровської обласної організації Профспілки