15 років роботи КСП «Харківгорліфт» заради комфорту та благополуччя харків ян!

10 грудня 2021року Голова Харківської обласної організації Профспілки працівників Лариса Успенська взяла участь у  святкових заходах, присвячених 15-річчю з дня заснування комунального спеціалізованого підприємства «Харківгорліфт», які відбулися  в приміщенні Харківського академічного театру музичної комедії.

КСП «Харківгорліфт» - єдине в Україні спеціалізоване підприємство, яке централізовано обслуговує 9300 одиниць ліфтів та електромережі у 7800 житлових будинків.

Центральна диспетчерська служба об’єднала 63 диспетчерських служб, гарячу лінію міського Голови м. Харкова та службу «1562».

На підприємстві діє міні завод з ремонту ліфтового обладнання, який випускає 120 найменувань продукції .

Наголосимо, що заслуга заснування такого підприємства належить першому директору КСП «Харківгорліфт» Кандаурову А.І.

У 2006 році 30 відсотків   харків’ян у багатоповерхових будинках до своїх квартир підіймалися пішки, оскільки  кількість непрацюючих на той час ліфтів просто жахала. Були зламані машинні відділення, розграбовано ліфтове обладнання, -  і цей безлад потребував на той момент прийняття невідкладних рішень.  Тому 7 сесією 5 скликання Харківської міської ради від 22 листопада 2006 року було ухвалено рішення щодо створення комунального спеціалізованого підприємства «Харківгорліфт».

За амбітну мету було поставлено розширення виробництва, підвищення якості послуг з обслуговування ліфтів та електричних мереж житлових будинків, монтаж та ремонт ліфтів, обслуговування домофонних систем та електроустановок до і вище 1000 в., роботи на висоті, техогляд та експертиза ліфтів.

 Директор КСП «Харківгорліфт»  Кандауров А.І. взяв за основу досвід кращих підприємств галузі в Європі та організував  на цьому підприємстві італійську лінію зі зборки та ремонту ліфтового обладнання та кабін.

 Славні традиції трудового колективу та першого керівника ліфтового господарства у 2015 році підхопив директор  Топчій О.О., який пропрацював і продовжив  традиції підприємства до 2021 року та передав їх  в.о. директора підприємства Кальян В.М. у червні 2021року.

Енергійна та досвідчена голова ППО підприємства  Стрижак Р.І., яка  очолює первинну профспілкову організацію КСП «Харківгорліфт» з 2007 року,  не дивлячись на складнощі в роботі,  фінансові та інші проблеми,  швидко та якісно вирішує складні питання, находить компроміси та цілеспрямовано, рішуче йде попереду разом з колективом, людьми.

Завдяки її творчому підходу та особистої участі в первинній профспілковій організації діє ансамбль «Ліфтовичок», спортивна команда, проводяться тематичні вечори,  виїзди та оздоровлення членів Профспілки та їх дітей на відпочинок.  Неодноразово силами працівників організовувались і проходили концерти, свята  до 8 Березня, Дня працівників житлово-комунальної галузі, тощо.

Голова Харківської обласної організації Профспілки  Лариса Успенська  нагородила Почесними Грамотами Харківської обласної організації Профспілки  профактив та  членів Профспілки з нагоди ювілею.

КСП «Харківгорліфт» є лауреатом рейтингу «Краще підприємство України», має нагороду «Державне підприємство року» та інші нагороди.

 Славні традиції колектив КСП «Харківгорліфт»  продовжує  та працює заради  добробуту харків’ян.

            Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров я, благополуччя та  злагоди!