СВЯТО ЯСКРАВОЇ  ОСЕНІ

Багато років поспіль на багатьох підприємствах галузі, наприклад  таких як  - ДП «Придніпровський ЕТЦ» ДУ , ПАТ «Прогрес», КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР, КП «Міськсвітло» ДМР  та інших стало доброю традицією проводити свято осені.

На цих урочистостях керівництво та профспілкові комітети підбивають підсумки  оздоровчого  літнього сезону, підготовки до осінньо-зимового періоду, відзначають кращих працівників та дружньо колективом зустрічають осінь, насолоджуються її краєвидами та красотами…

Такий захід,   на початку листопаду, адміністрація спільно із  профспілковим комітетом КП «Новомосковськ водоканал» провели  на підприємстві.

Цього року начальник підприємства Віталій ДАКОВ урочисто вручив інспектору з кадрів Олені ПАВЛІК, яка пропрацювала на підприємстві на даній посаді 20 років, нагрудний знак «Почесна відзнака департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації». Але, були і інші нагороди та подяки. А головне, прекрасний осінній настрій.

Свято вдалося на славу!!!

 

                                                    Президія Дніпропетровського обкому Профспілки                   

                                                                                      Профком КП «Новомосковськ водоканал»