З ЮВІЛЕЄМ, ШАНОВНІ  ПРАЦІВНИКИ ТРОЛЕЙБУСНОГО ДЕПО № 1!

5 листопада 2021 року  побажання та щирі вітання з нагоди  60-ти річного Ювілею з дня заснування отримав найбільший структурний підрозділ Комунальне підприємство «Дніпровський електротранспорт» - Депо №1.

 

 

Дирекція та профспілковий комітет урочисто привітали колектив Депо №1 з   60 - річчям заснування тролейбусного Депо № 1.

Вже 74 роки тролейбуси курсують вулицями Дніпра, трохи менше існує перше депо. Важко переоцінити вклад кожного працівника депо, який сумлінно, якісно та відповідально робить свій вклад у розвиток та покращення роботи, постійно працює над якістю надання послуг населенню з перевезення пасажирів.

Так склалося, що без електротранспорту неможливо уявити наше життя, бо він є найважливішою системою життєзабезпечення такого мегаполісу, як наше місто Дніпро.

І Ваш ювілей - ще один привід для нас висловити слова вдячності за Вашу невтомну працю, якою Ви робите вагомий внесок у соціально-економічний розвиток рідного міста.

У Ваших руках кермо різних типів тролейбусів, але усі Ви - на одній дорозі: водії, кондуктори, слюсарі, обслуговуючий персонал, фахівці, спеціалісти. Від Вашої майстерності залежить своєчасність здійснення перевезень і безпека пасажирів.

Працівники тролейбусного Депо № 1 в усі часи самовіддано ставилися до справи, їм завжди були притаманні почуття високого громадського обов’язку та вірного служіння людям. Віримо, що ці людські якості, а саме набуті досвід і професіоналізм, старші колеги передаватимуть своїм послідовникам задля примноження професійних традицій електротранспортників.

До привітань приєднались  Голова ЦК Профспілки О. Романюк; Голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок В. Дубіль та Голова Дніпропетровської обласної організації Профспілки А. Демідова.

У вітальних словах звучали побажання всім, хто вдень і вночі працює на громадському електротранспорті, щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи.  Зичили рівних доріг, які будуть вести  до успіху та нових здобутків.

Також колектив підприємства та окремі працівники були відзначені такими нагородами:

  • Грамотою Центрального комітету Профспілки нагороджено Сухар Віктора Михайловича та Гавриш Світлану Миколаївну - начальника депо та голову профспілкового комітету;
  • Грамотою обласного об’єднання профспілок Юзленко Світлану Іванівну - першого заступника начальника депо, Борисову Аллу Станіславівну - провідного економіста депо, члена комісії з житлово- побутових питань;
  • Грамотою Дніпропетровського обласного комітету Профспілки: Хоменко Людмилу Василівну - інженера з ремонтів, заступника голови профкому, Скрипниченко Євгенію Миколаївну - начальника відділу експлуатації, голову комісії з культурно – масової роботи, Булах Олександру Сергіївну – інспектора з кадрів, голову комісії по роботі з ветеранами.

 Окрім поздоровлень теперішнім працівникам, вітання отримали і колишні працівники - ветерани Дніпровського тролейбусного Депо №1, які мали змогу відвідати свої робочі місця та з екскурсією пройшли все підприємство, споглядаючи як  змінилася їх улюблена справа за десятки років. Спогадами поділилася Людмила Семидоцька - голова Профспілки ветеранів, яка  працювала в депо декілька десятиліть;   змінами  на підприємстві захоплювався колишній водій Степан Гладкий, він працював у депо до початку 2000 та інші ветерани.  Особливу увагу у колишніх водіїв викликав автономний хід машини, - за часів їхньої роботи такого не було.

Зі свого боку Сергій Солоха, голова профкому Дніпровського електротранспорту розповів ветеранам про  сьогодення підприємства та колективу, і зокрема зауважив: «Сьогодні  штатна чисельність працівників депо №1 складає 371 чоловік, з них 120 водіїв. Депо налічує на своєму балансі 95 машин, які обслуговують 12 маршрутів та щоденно перевозять 31 тисячу пасажирів».

Після екскурсії ветеранів привітали зі святом та запланували таку зустріч і наступного року.

  

                        Президія Дніпропетровської обласної організації Профспілки

                                      Профком КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР