ФІНІШУВАЛА МІСЬКА РОБОЧА СПАРТАКІАДА

Завершилась чергова міська робоча спартакіада серед колективів фізкультури промислових підприємств, організацій та галузевих міськкомів профспілок 2021 року.

Активну участь у ній взяли  спортсмени збірної команди міського комітету нашої Профспілки, команди комунальних підприємств «Криворіжтепломережа» (голова первинної організації профспілки Петренко Ю.Ф.) та комунального підприємства «Кривбасводоканал» (голова первинної організації Квач В. В.).

Організатором  спартакіади протягом вже не одного десятиліття виступає міська організація ФСТ «Україна» в особі її голови Кириченко Т. О.

Змагання проводилися  у вихідні дні з 18.09.2021 р. по 17.10.2021 р. з шести видів спорту: волейболу, дартсу, настільного тенісу, шахів, шашок та міні футболу у спеціалізованих залах з кожного виду. Було організовано кваліфіковане суддівство та нагородження учасників команд з кожного виду спорту – організації, підприємства та кожний учасник команд призерів  отримували почесні грамоти, кубки медалі та фінансове заохочення від міського комітету,  профспілкових комітетів первинних організацій.

Кількісний склад команд регламентований Положенням про проведення спартакіади: волейбол - 9 учасників; дартс - 5 учасників; настільний теніс - 3 учасники; шахи - 3 учасники; шашки - 3 учасники; міні футбол  - 9 учасників.

Серед профспілок збірна команда міського комітету Профспілки посіла  перше місце. Серед промислових підприємств команда КП «Криворіжтепломережа» посіла друге призове місце. Відзначилася у цій групі і команда КП «Кривбасводоканал», спортсмени якої посіли друге місце у волейболі та третє місце у міні футболі. Високі результати показали і спортсмени комунальних підприємств «Швидкісний трамвай» (голова первинної організації Клочко Н. С.) та комунального підприємства «Міський тролейбус» (голова первинної організації Фляга С. В.), які брали  участь у складі збірної команди міського комітету Профспілки.

Президія міського комітету Профспілки вітає переможців та всіх учасників із завершенням змагань та висловлює подяку голові міської ради ФСТ «Україна» Кириченко Т. О. за якісне проведення змагань, послідовну роботу щодо розвитку фізичної культури і спорту  на підприємствах, організаціях міста, оскільки  такий рівень змагань спонукає до активізації спортивних заходів безпосередньо серед працівників наших підприємств та залучення молоді і ветеранів до активного способу життя.

 

Олександр Родь, голова Криворізької міської організації Профспілки