30  вересня відбулась зустріч з трудовим колективом КП «ВУЖКГ-1» м. Узин з метою обговорення шляхів вирішення нагальних питань працівників підприємства.

Зокрема, з 2020 року не переглядалася заробітна плата працівників, при тому що прожитковий мінімум змінювався 4 рази. Заробітна плата на підприємстві розраховується на рівні прожиткового мінімуму 2007 грн. Не дотримуються норми і гарантії передбаченні Галузевою угодою

 Так для вирішення питання по суті вжито ряд організаційно – юридичних заходів до виконання яких, крім міських органів і служб, залучено Київську обласну організацію профспілки, ГУ Держпраці в Київській області, Національну службу посередництва і примирення. Останнім результатом цієї боротьби є комплексний план заходів спрямованих на відновлення порушених прав працівників КП «ВУЖКГ-1» на належну оплату праці, що відпрацьовані на спільних зборах трудового колективу зголовою обласної організацій профспілки - Лєбєдєвой С.В., Головою Київської обласної ради професійних спілок Хвостіковим В.М. та з представниками Національної служби посередництва і примирення.

В цей же день представники Київської обласної організації Профспілки  завітали в Білу Церкву  привітати ветеранів профспілкового руху, ювілярам були вручені Подяки та профспілкові виплати. Білоцерківська міська організація організувала святковий обід, присвячений дню людини похилого віку.

Також, у зв’язку зі зміною керівника, проведенням ребрендинга   та  зростанням чисельності нових молодих працівників у КП «БУЧАСЕРВІС» ,  8 жовтня  2021року  відбулась робоча  зустріч  голови Київської обласної організації Профспілки Світлани ЛЄБЄДЄВОЇ  з адміністрацією підприємства з питань збереження та розвитку  первинної профспілкової організації.

 

 До розмови, також  були запрошені  голова  Закарпатської обласної організації профспілок Іван ЗЕЛІНСЬКИЙ та голова Київської обласної організації профспілок Василь ХВОСТІКОВ.

Під час перемовин сторони розглянули низку важливих та актуальних питань щодо  роботи профспілок, складання колективного договору, користування галузевою угодою.