Разом відпочивати – разом працювати!

Літо – гаряча пора оздоровлення працівників підприємства та їх дітей. Адже організація літнього відпочинку має велике значення для відновлення сил,  поліпшення стану здоров’я працюючих та членів їх сімей та є пріоритетним напрямком діяльності  профспілки ККП «Маріупольтепломережа».

Пандемія коронавірусу  КОВІД – 19 внесла свої корективи в оздоровчу кампанію 2021 року, однак,  профспілкова організація підприємства спільно з адміністрацією   спланували  та успішно реалізували літній відпочинок з дотриманням всіх протиепідеміологічних заходів.

Тепле та лагідне Азовське море зустріло відпочиваючих на б/в «Дружба» (с. Мелекіне) та б/в «Сонечко» (с. Урзуф), прохолода та чисте хвойне повітря супроводжувало відпочинок у с. Щурове на б/в «Затока».

Профком подбав і про тих працівників, хто мав змогу взяти участь у поїздках вихідного дня за маршрутами ум. Харків, м. Київ, м. Херсон та отримати заряд енергії у недільних турах до Аквапарку міста Бердянськ.

 Особлива увага – нашим дітям!

В оздоровчому таборі «Факел» у м. Бердянськ діти  отримали змістовне дозвілля  -   крім щоденного купання на пляжі діти мали можливість займатися багатьма видами спорту, художньою самодіяльністю, творчими напрямами, мали різноманітну ігрову програму.

Для першокласників профспілкова організація та адміністрація ККП «Маріупольтепломережа» організували подарунки до 1 вересня, а малята, що народилися у сім’ях працівників, отримали спеціальні подарункові набори.

 

Продовжуючи традиції попередніх років, окрему увагу було надано конкурсу  під назвою «Охорона праці очима дітей», кожен учасник якого отримав картку на відвідування «Екстрім-парку» у м. Маріуполь.

 Піклування про охорону здоров’я, якісна організація літнього відпочинку та оздоровлення працюючих та членів їх сімей  - пріоритетні напрямки діяльності підприємства та Профспілки!