Сумський водоканал відсвяткував 127-у річницю з дня заснування.

У п’ятницю, 17 вересня, в актовій залі комунального підприємства «Міськводоканал» Сумської міської ради відбулися урочистості з нагоди 127-ї річниці з дня утворення.

Кожного року у вересні Сумський водоканал святкує День народження свого підприємства. Цей святковий день – це гарна нагода згадати історію підприємства, успіхи та досягнення, замислитися над перспективами розвитку на майбутнє. Також це ще одна можливість подякувати працівникам підприємства за їх невтомну і старанну працю, відзначити кращих.

Привітати трудовий колектив водоканалу завітали міський голова Олександр Лисенко, заступник міського голови Микола Войтенко, керуюча справами виконкому Юлія Павлик, голова обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства місцевої промисловості, побутового населення Тетяна Масенко.

На урочисто-святкові заходи до водоканалу завітали також ексочільники підприємства: Микола Сотник, Петро Кондров, Володимир Гнаповський.

Голова обласної організації Профспілки Тетяна Масенко подякувала працівникам підприємства за сумлінну працю, побажала присутнім міцного здоров’я, щедрої долі та успіху в усіх справах, а також відзначила кращих працівників грамотами обласної організації Профспілки.

 

Завершилася офіційна частина святковим концертом від артистів Сумської обласної філармонії.