18 вересня 2021 року Комунальне підприємство «Одесміськсвітло» відсвяткувало 70-річний ювілей із дня заснування.

Саме в цей день у 1951 році одеським фінвідділом до реєстру було внесено запис про реєстрацію нового підприємства. За минулий термін воно пройшло шлях від невеликого структурного підрозділу з 25 фахівцями і двома одиницями спецтехніки до одного з кращих комунальних підприємств України у своїй галузі.

Напередодні ювілею на території КП «Одесміськсвітло» відбулися урочисті збори колективу, у яких взяли участь ветерани підприємства, представники мерії, облдержадміністрації та галузевої Профспілки.

 Голова Одеського обкому Профспілки  Поліна  Накул вручила директору підприємства Прокопцю Олександру від імені ЦК Профспілки нагрудний знак «Почесна відзнака Профспілки працівників громадського обслуговування» за плідну співпрацю з профкомом.

Голова  первинної організації Профспілки Тамара Гоян була нагороджена нагрудним знаком «Лауреат премії галузевої профспілки».

 

 В урочистих зборах взяли участь директори споріднених підприємств міст Львів, Мінськ, Харків та інші.

Крім того, були проведені показові навчання, під час яких співробітники підприємства  відпрацьовували знеструмлення обірваного кабелю і ліквідацію загоряння та надання першої допомоги травмованим працівникам.

На честь свята співробітники підприємства отримали нагороди та пам'ятні подарунки.