Нам перемога необхідна як повітря!

4 вересня 2021 року Харківська обласна організація Профспілки  спільно с ФСТ «Україна» традиційно провела Х1Х  обласну галузеву Спартакіаду. 

Свято спорту відбулося  на стадіоні  комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа ХТЗ» Харківської обласної ради. 2021 рік – це рік Олімпійських ігор, і цей факт надихнув учасників і додав особливого змагального духу та незламної волі до перемоги!

У змаганнях взяли участь команди  комунальних підприємств  КП «Харківводоканал», КП «Харківські теплові мережі»,  КСП  «Дорремстрой», КП «Жилкомсервис»,  команда Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради.

Хто сильніше, швидше, розумніше з'ясовували комунальники змагаючись у волейболі, міні-футболі, армреслінгу, гирьовому спорті, настільному тенісу, шашках та шахах.

На святкове відкриття Спартакіади команди вишикувалися  у манежі для урочистого внесення  прапору Профспілки під гімн галузевої Профспілки.   Колонна спортсменів була святкова і яскрава,  вона привертала увагу біло-блакитними повітряними кульками з логотипом КП «Харківводоканал»; новою спортивною формою КП «Харківські теплові мережі». Приємно було бачити як команду КСП  «Дорремстрой», яка є постійним учасником спортивних змагань,   так і команди, які  роблять перші кроки у обласній галузевій Спартакіаді - КП «Жилкомсервис» та Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради.

З вітальним словом до учасників Спартакіади звернулася Голова Харківської обласної організації Профспілки Лариса Успенська, яка привітала всі команди і побажала цікавої і гідної боротьби за перемогу!

Головний суддя змагань (віце-президент федерації  гирьового фітнесу, суддя національної категорії)  Марина Кашарна представили суддів  і прийняла «Перехідний кубок Спартакіади» до завершення змагань.

Також  для команд та гостей Спартакіади  прозвучало музичне привітання від учасників самодіяльності  Євгена Гаврилюка (КП «Харківводоканал») та Сергій Вьюнника  (КП «Харківські теплові мережі») і  відбувся показовий виступ з булавою 15-річної Олени Самойлової – чемпіонки України з гирьового спорту 2021року).

Що стосується самих змагань, то вони стали справжнім  святом спорту!

Зокрема, футбольні команди на відкритому майданчику за перемогу викладатися на всі 100 відсотків - боротьба проходила напружено, безкомпромісно  і до останньої хвилини не можливо було спрогнозувати хто ж переможе...Це додавало азарту гравцям і команді уболівальників! В результаті місця по футболу розподілилися наступним чином:

 1 місце  - КП «Харківводоканал»,

2 місце -  КП «Харківські теплові мережі»,

3 місце -  КСП « Дорремстрой».

 

Також на відремонтованому манежі у запеклій боротьбі зійшлися волейбольні команди. Гра була яскравою і динамічною,  в результаті якої  місця між командами  розподілилися наступним  чином:

1 місце  - КП «Харківводоканал»,

2 місце -  КСП « Дорремстрой»,

3 місце -  КП «Харківські теплові мережі».

 

Зауважимо, що команда  КП «Харківські теплові мережі», у складі якої було двоє дівчат, порадувала уболівальників величезною жагою до перемоги і боролася з повною віддачею до останньої секунди гри!

Дуже видовищно виглядають силові види спорту, де результат глядачі бачать відразу ...  В особистому заліку золоті медалі завоювали в гирьовому спорті представники:

-    КП «Харківводоканал»  у вагових категоріях:

плюс 90 кг - Летов Андрій,

90 кг – Кундаль Андрій,

70 кг –Деревянчук Кирило

 

-  КП «Харківські теплові мережі»    -  80кг –  Подгорний Борис

 Срібні медалі у гирьовому спорті вибороли:

 КСП «Дорремстрой»       70 кг -  Сидоренко Олександр;

КП «Харківводоканал» 90 кг – Говоруха Володимир , який працює  керівником  Департаменту інформаційних технологій і  давно завоював  глядацькі симпатії вболівальників, оскільки  вже протягом багатьох років  бере участь  і отримує нагороди у обласній галузевій  Спартакіаді .

 

У змагання з армреслінгу , перемоги своїм командам здобули

КП «Харківводоканал»:

70 кг – Сергій Нестеренко  - 1 місце

Плюс 90 кг -  Олександр Євтухов – 1 місце  

80 кг -      Богдан   Бурдумок     - 2 місце

 

 КП «Харківські теплові мережі»

      80 кг –  Олександр Єлишев   -1 місце

     70кг –  Тимур Алісултанов   -2 місце

      80 кг –  Сергій Мельниченко -2 місце

     Плюс 90 кг -  Олег Черепанов– 3 місце

  Гра в настільний теніс проходила в спеціальному критому залі і любителям настільного тенісу доводилося швидко переміщатися на стадіоні щоб не пропустити гру.

З перемогою до фіналу потрапили  представники КП  «Харківводоканал»

 Щекотихіна Н., Чередниченко П. – 1 місця

КП «Харківські теплові мережі»

Щербак Л. -2 місце, Габаідзе А . – 3 місце

КП «Жилкомсервис»:

Мунушин М. - 2 місце

 

У інтелектуальних іграх місця розподілилися у командних заліках:

 

Шашки    1 місце -  КП «Харківводоканал»

                   2 місце -  КП «Харківські теплові мережі»

                   3місце   -  Департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради.

 

 Шахи   1місце   - КП «Харківводоканал»

                 2 місце -  КП «Харківські теплові мережі»

                 3 місце   -  КСП «Дорремстрой»

 

Суддівська колегія підвела підсумки і визначила переможців ...

На манежі засяяли виставлені в ряд кубки, медалі та сюприз для кожної команди від організаторів Спартакіади - подарунки, дизайн яких спеціально розроблений для спортивного заходу. Настав урочистий момент і учасники Спартакіади вишикувалися для проведення церемонії нагородження. Красиві кубки, довгоочікувані медалі і грамоти, в урочистій обстановці під гучні оплески були вручені переможцям в особистих заліках і командам-переможцям.      

Всі команди отримали  дизайнерські подарунки з кондитерськими виробами, які включають елементи спортивної тематики та української символіки. 

Отже, у  загальнокомандному заліку місця  розподілилися так:

      1місце посіла команда  з КП «Харківводоканал»

      2 місце  виборола команда КП «Харківські теплові мережі»

      3 місце  отримала команда  КСП «Дорремстрой»

Вітаємо переможців і зауважимо, що  команда КП «Харківводоканал»  багаторазовий переможець галузевих Спартакіад в черговий раз показала стабільність команди, відмінну підготовку спортсменів, єдність колективу та волю до перемоги.

Під бурхливі оплески  вболівальників голова профкому Наталя Муравьева  та спорторганізатор Геннадій Аксенов отримали перехідний кубок Спартакіади. Разом з тим,  було визначено і кращу команду вболівальників. Нею стали  представники КП «Харківводоканал», які  за активну участь  і підтримку своєї команди,  яскраву командну символіку  та жагу до перемоги своїх спортсменів отримали  дизайнерський подарунок. 

Спортивне свято завершився! Величезна праця кожного спортсмена, профспілкових комітетів, адміністрацій, обласної організації дала  прекрасний результат. Кожен колектив гідно представив свою команду! Вітаємо переможців та бажаємо наступних перемог всім спортсменам!

Харківська обласна організація  Профспілки висловлює щиру подяку всім спортсменам, профспілковим комітетам, адміністраціям за підтримку і розвиток масового спорту в колективах.