Робоча зустріч фахівців відділення НСПП в місті Києві та Київській області, Київської обласної організації Професійної спілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення з адміністрацією та профспілковим комітетом Вишгородського районного комунального підприємства «Комунальник»

 З метою стабілізації стану соціально-трудових відносин (СТВ) на Вишгородському районному комунальному підприємстві «Комунальник» (Підприємство) 31 серпня 2021 року відбулась робоча зустріч, в якій взяли участь:

  • заступник начальника-завідувач сектора правового забезпечення відділення Національної служби посередництва і примирення в місті Києві та Київській області Є. Арцюх;
  • голова Київської обласної ради профспілок В. Хвостіков;
  • голова Київської обласної організації Професійної спілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення С. Лєбєдєва.

Невдоволення трудового колективу спричинене невиплатою премій та зміною керівництва.

В.о. начальника Підприємства Ю. Земляк проінформував, що ситуація на Вишгородському районному комунальному підприємстві «Комунальник» є критичною, оскільки рахунки  заблоковані.

Під час зустрічі Є. Арцюх  зауважив на необхідності вирішення розбіжностей між сторонами СТВ у рамках правового поля, надав консультації та роз’яснення щодо процедури вступу в колективний трудовий спір (конфлікт).

С. Лєбєдєва  наголосила на  необхідності дотримання положень Галузевої угоди та колективного трудового договору.

Наприкінці зустрічі в.о. начальника Підприємства Ю. Земляк запропонував провести зустріч трудового колективу та адміністрації  з представниками відділення НСПП та Київською обласною організацією Профспілки.

ДЖЕРЕЛО