Кожному спілчанину – увага профспілкової  організації! 

Днями на дільниці ОСВ КП «Новомосковськ водоканал» відбулися  збори трудового колективу, де адміністрація та профспілковий комітет звітували перед працівниками про виконання Колективного договору за 1 півріччя 2021року. На зборах була присутня Голова Дніпропетровської обласної організації Профспілки Анастасія Демідова.

Очисні споруди водовідведення приймають господарчо-побутові та виробничі стоки від споживачів м. Новомосковська та м. Підгороднє, де вони проходять  повну механічну, біологічну очистку та знезараження. Керують дільницею начальник служби каналізаційних мереж та споруд на них  А. Бескровний ,  майстер ОСВ  О. Архипова та інженер-технолог М.Молчанов.

Цей структурний підрозділ є найбільшим цехкомом в нашій профспілковій організації, що представляє інтереси своїх членів та захищає їхні трудові, соціально-економічні права та інтереси. Дільниця нараховує понад 40 працівників, -  всі вони є членами профспілки та беруть активну участь в житті підприємства.

Від адміністрації підприємства, з актом перевірки виступила головний економіст підприємства Ірина  Завалипіч, яка зазначила, що незважаючи на складний фінансовий стан підприємства та заборгованість населення за спожиту воду,  були збережені всі види доплат, надбавок, гарантій  та пільг, гарантованих Галузевої та  Територіальною  угодами.  Особливої уваги заслуговує надбавка за безперервний трудовий  стаж, яка багатьом гарантує 25% доплату до основної зарплати.


Начальник підприємства Даков В.А. наголосив, що завдяки підтримці обласного комітету Профспілки та департаменту  ЖКГ та будівництва Дніпропетровської обласної адміністрації,  підприємства галузі стало  працюють та  отримують гідну заробітну плату, що сприяє закріпленню кваліфікованих кадрів.

  В своєму виступі Демідова А.І. зазначила,що виключно завдяки тісній співпраці профспілок та керівників підприємств можна досягти покращень в роботі підприємств галузі в наш нелегкий час. Обласна Профспілка веде  безперервну роботу  щодо покращення умов  та оплати, охорони праці  і відпочинку  працівників. Для цього в галузі збережена і діє соціальна інфраструктура.  Все це відображено в Територіальній Угоді та Колективних договорах підприємств.

   У виступах спілчан  наголошувалося, що на підприємстві ведеться значна культурно-масова та фізкультурно-оздоровча робота. Відпочинок  працівників та їх дітей організовано на базі відпочинку  «Южанка» (Азовське море), де оздоровлено  81 працівник та члени їх сімей.

Голова профспілки Смоглій Н.М. зазначила,  що завдяки допомозі адміністрації підприємства в особі начальника підприємства Дакова В.А . , проводяться культурно-масові заходи присвячені різним визначним датам та святам, привітання з ювілеями, надання безоплатних путівок  для дітей до 16 років на базу відпочинку, що знаходиться на балансі профспілкового комітету тощо.

 Серед інших виступів щиру вдячність обкому Профспілки, профспілковому комітету та адміністрації  висловила член Профспілки  Чуприна О.А, за надану безкоштовну путівку до ДОЗ  » Комунарець+» для її  дитини, яка вперше відпочивала  у цьому закладі і  отримала масу позитивних емоцій та незабутніх вражень.

На зборах батькам, діти яких  підуть восени до 1-го класу було вручено рюкзаки з наборами канцелярського приладдя для першокласника.

Робота в первинці продовжується щоденно, ми прагнемо постійно вдосконалюватись і не зупинятися на досягнутому.

 

Надія Смоглій, голова первинної організації Профспілки КП «Новомосковськ водоканал»