ЮВІЛЕЙ  КВП  «КРАМАТОРСЬКИЙ  ВОДОКАНАЛ»

02 липня 2021 року стало святковим не лише для колективу КВП «Краматорський водоканал», а й для всього міста. Урочисті заходи з нагоди  90- річчя Краматорського водоканалу відбулись у міському саду Бернацького і створили  дійсно  святкову атмосферу.

Впродовж багатьох десятиліть населення міста відчуває і радіє комфорту, теплу та затишку в своїх оселях, створюваних працею, професіоналізмом та відданістю довіреній  справі  працівників водоканалу.

 Першим у Авангард-холі з нагоди ювілейної дати робітників підприємства привітав міський голова – Олександр Гончаренко.

Також до працівників міськводоканалу зі словами вдячності та подяки звернулись директор підприємства Валентин Яковенко, заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Донецької ОДА Ольга Соловей, голова обласної галузевої Профспілки Ірина Очеретько, начальник управління житлово-комунального господарства Андрій Літвіненко та директори комунальних підприємств.

Працівників підприємства та ветеранів було нагороджено почесними грамотами та подяками. Не забули гості і про подарунки для самого підприємства. Ними стали проектор від міського голови та телевізор від  Комунального АТП 052810.

Голова облорганізації Профспілки І.Очеретько у вітальному слові подякувала присутнім за плідну працю та нагородила кращих працівників грамотами. За активну роботу із захисту соціально-економічних інтересів трудящих Почесною грамотою обкому нагороджена голова профкому підприємства  Оксана Чепурнова.

Талановита молодь, професіональні колективи, на які багатий Краматорськ, приймали участь у поздоровленні ювілярів.

 Після урочистих заходів на набережній річки Торець відбулась концертна частина святкувань. Головним сюрпризом свята стало шоу «Чистої води мистецтво», під час якого троє екстремалів за допомогою гідроциклів виконували незвичні, захоплюючі подих,  акробатичні номери.

 Захід став справжнім святом для жителів міста – були організовані ятки із смаколиками та напоями, охолоджувальні водяні рамки, що дуже порадували дітей.

Протягом всього вечора містян розважав запрошений джазовий гурт  (м. Харків).

Голова Донецької облорганізації   Профспілки ,   Ірина Очеретько