Бережемо та примножуємо своє.

 Завдяки звітно-виборній кампанії,  лави нашого дружнього профспілкового колективу поповнилися  молодими, амбітними та креативними людьми.

Зокрема: Тригубець Людмила Адамівна - ПрАТ ЄСКО-РІВНЕ,

Мохначук Жанна Олександрівна — КП Здолбунівське,

Музичук Оксана Олександрівна — КАТП-1728,

Прокопчук Олена Сергіївна — КП “Здолбунівкомуненергія”.

 Тому було ухвалене рішення, задля налагодження подальшої комунікації,   міцної та плідної співпраці, особистого  знайомства колег, обміну  досвідом профспілкової роботи  та отримання  рекомендацій від більш досвідчених колег, організувати та провести 23  поточного року виїзний семінар-навчання профспілкового колективу працівників житлово-комунального господарства.

  Для учасників семінару свої двері гостинно відчинив профспілковий санаторій “Горинь” смт. Степань, Сарненського району.

 І це не випадково, оскільки розпочався черговий оздоровчий сезон, і учасники семінару мали змогу ознайомитися  із структурою та лікувальною базою санаторію  для подальшої співпраці в питаннях оздоровлення  працівників своїх колективів та членів їх сімей.

Програма семінару була насичена і змістовна. До профспілкового активу було доведено інформацію про роботу Центрального комітету  галузевої Профспілки. Адже, на сьогодні в галузі відбувається не реформування, яке покликане створити сприятливі умови для роботи підприємств, забезпечити надання якісних житлово-комунальних послуг населенню, а деформування, яке може спричинити  не тільки  соціальний  вибух в колективах галузевих підприємств, але  й привести до екологічних катастроф.

У зв'язку з цим , вищі Профспілкові органи неодноразово зверталися до КМУ, до центральних органів влади з пропозиціями щодо  вирішення проблем  підприємств галузі.

Значна увага була приділена і вирішенню питання застосування Галузевої угоди підприємствами ,  які  є організаційними ланками галузевої Профспілки, а також відповіді  Профспілки  на запити Федерації роботодавців ЖКГ України з цього приводу.

 Спеціалісти обласної організації Профспілки  висвітлили  актуальні питання  про правові засади організації та порядку ведення соціального діалогу, мотивації профспілкового членства, оздоровлення дітей, фінансово-господарської діяльності первинок, тощо.

Тож семінар пройшов на славу, а витрачені зусилля на його організацію з лишком окупилися набутою інформацією, усестороннім діалогом та позитивними емоціями його учасників.