Цікаві форми мотивації профспілкового членства

 Плавання на «УРА!»

 Плавання - один з найбільш позитивних видів спорту.

Давно доведено, що не тільки плавання, а й просто купання допомагає зняти фізичне і моральне напруження. Експерти вважають, що плавання це найпопулярніший вид спорту для здоров'я, і ​​регулярні  заняття цим видом спорту можуть подовжити і покращити якість життя.

Саме тому, впроваджуючи  нові форми заохочення членів Профспілки до здорового способу життя та  занять спортом, Харківська обласна організація Профспілки на початковому етапі Спартакіади 2021 року  обрала плавання.

  19 червня 2021р. вперше пройшли змагання з плавання серед членів Профспілки працівників підприємств ЖКГ. Всього в змаганнях взяли участь 33 особи.

 В  змаганнях з плавання взяли участь такі команди, як команда Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради і команда КП «МКПВ», а також постійні учасники всіх змагань команди: КП «Харківські теплові мережі», КП «Шляхрембуд», КП «Благоустрій» та команда КСП «Харківгорліфт». На водних доріжках Фітнес - клубу «Хвиля» учасники змагалися за першість на дистанціях 25 та 50 метрів.

Особистий залік проводився окремо серед чоловіків і жінок.

 За підсумками запливів місця в особистому заліку серед жінок розподілилися наступним чином:

 1 місце - Кольченко Ольга- представник команди КП «МКПВ»;

2 місце - Лабезник Галина- представник команди КП «Харківські теплові мережі»;

 3 місце - Змови Лідія - представник команди Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради.

Серед чоловіків:

 1 місце - Перегуда Володимир, представник команди Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради;

2 місце - Тисячник Сергій, представник команди КП «Харківські теплові мережі»;

 3 місце - Буслаев Василь, представник команди Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради.

    У командному заліку перше місце посіли спортсмени, які брали участь в змаганні вперше - команда Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради. Спортсмени цієї команди довели, що вони не тільки професіонали своєї справи, а й займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя і не бояться підкорювати нові вершини.

Друге місце отримала команда КП «Харківські теплові мережі» ,та третє призове місце-команда КП «Шляхрембуд».

   Протягом змагань в спортивному Фітнес - клубі «Хвиля» відчувався спортивний дух, доброзичливість і підтримка уболівальників і самих спортсменів. Після закінчення змагань Голова Харківської  обласної організації Профспілки, Голова бюро фізкультури та спорту Успенська Лариса Геннадіївна подякувала всім за участь і вручила переможцям та призерам заслужені нагороди -  в особистій першості грамоти та медалі, в командному - кубки та грамоти.

 Безсумнівно, це було свято спорту і води, дружби і партнерства.

 Всі учасники та гості залишилися задоволені, та висловили вдячність адміністрації Фітнес-клубу «Хвиля» за надану базу для проведення даного змагання.

    Вітаємо всіх переможців та призерів змагань, бажаємо всім учасникам здоров'я, професійного зростання, благополуччя і особистих спортивних досягнень!