Інформація про проведення навчання голів та скарбників первинних профспілкових організацій Херсонської обласної організації Профспілки

     16-17 червня 2021 року в малому залі Будинку профспілок Херсонська  обласна організація Профспілки провела навчання голові та скарбників профкомів галузі

    Відкрила семінар Плєвакіна Н.Н. - голова Херсонської обласної організації Профспілки.

    Перед слухачами по актуальним питання трудового законодавства виступив Кулагін С.М., головний спеціаліст з питань правової роботи Херсонської облміжпрофради.

    По колдоговірній роботі на галузевих підприємствах та врахуванню нових змін та доповнень  до Галузевої угоди на2 017-2024 року при розрахунку мінімальних обов’язкових гарантій в оплаті праці розповіла економіст з праці обкому Профспілки Ковальська О.Й.

    Плєвакіна Н.Н. ознайомила присутніх із змінами до Статуту Профспілки, про практику та порядок оподаткування профспілкових організацій відповідно до Податкового Кодексу України, про ведення бухгалтерського     обліку та складання податкової та фінансової звітності в профспілкових організаціях.

    Усі профспілкові організації забезпечили примірниками Статуту Профспілки,  змінами та доповнення до Галузевої угоди житлово-комунальної галузі України, макетами колдоговорів, методичними рекомендаціями для бухгалтерів, скарбників первинних профспілкових організацій тощо.