12 червня 2021 року Харківська обласна організація Профспілки провела перший етап щорічної Спартакіади серед працівників галузевих підприємств.

Захід відбувся на базі комунального закладу «Харківський фаховий коледж спортивного профілю» Харківської обласної ради. На цьому етапі учасники змагалися в кульовій стрільбі. У змаганнях взяли участь представники Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради та підприємств сфери ЖКГ, а саме:  КП «Харківські теплові мережі», КП «Харківводоканал», КП «Харківблагоустрій», КП «Шляхрембуд», КП «Муніципальна компанія поводження з відходами», КП  «Харківгорліфт».

Оскільки усі учасники змагань прибули заздалегідь, то користуючись такою  нагодою працівники апарату обласної організації Профспілки - завідувачка відділом правової роботи Алтухова А.А та завідувачка організаційним відділом Дубовик В.І. ознайомили присутніх з законодавчими ініціативами  в сфері трудових  відносин, які звужують права найманих працівників та профспілок.

Був зроблений акцент на тому, як повільно триває збір підписів у підтримку петицій, зареєстрованих на сайті Верховної Ради України, в яких профспілки вимагають не розглядати законопроекти, що здійснюють черговий наступ на трудові права та знешкоджують профспілки як єдину правозахисну громадську організацію. Також присутнім були роздані листівки зі стислою інформацією з даного питання та проханням підтримати зареєстровані профспілкові петиції. 

Урочисту частину заходу відкрила голова обласної організації Профспілки Успенська Л.Г.  Вона привітала учасників, зазначила, що участь у спортивних змаганнях - це заявка про свою активну життєву позицію, бажання рухатися вперед і досягати поставленої мети, та побажала усім вдалих виступів.

Загальна атмосфера на змаганнях була дуже позитивною та доброзичливою. Учасники розуміли, що це досвід, тренінг на концентрацію, роботу з емоціями, можливість показати свої вміння та звісно отримати заслужену нагороду.

І нагороди знайшли своїх героїв.

Серед чоловіків перше місце зайняв Дмитро Скребцов, представник КП «Муніципальна компанія поводження з відходами»;  друге місце - Володимир Говоруха, КП «Харківводоканал», третє місце - Вадим Закалюжний,  КП «Шляхрембуд».

Переможницею серед жінок стала представниця КП «Харківські теплові мережі» Галина Лазебник, друге місце - Нелля Сірко, КП  «Харківводоканал», третє – Тетяна Маркова, КСП «Харківгорліфт».

У командному заліку перемогу отримало комунальне підприємство «Харківводоканал», на другому місці - КП «Харківські теплові мережі», третє місце у комунального підприємства «Муніципальна компанія поводження з відходами».

Харківська обласна організація Профспілки щиро дякує усім, хто прийняв участь в проведенні 1-го етапу галузевої Спартакіади, вітає переможців та сподівається на продовження та зміцнення наших спортивних традицій.

 

 

Завідувачка відділом правової роботи ООП    А.Алтухова