12 червня поточного року   в с. Чорноморка Одеської області відбувся турнір з міні-футболу серед працівників шести структурних підрозділів КП «Одесміськелектротранс».

 В змаганнях взяли  участь робітники трамвайних, тролейбусних, ремонтних  депо та інженерно-технічний персонал підприємства.

За перехідний Кубок чемпіонів змагалося шість команд.

Кожна команда мала свою групу підтримки. Серед вболівальників були присутні родини працівників, що додавало  учасникам впевненості  та мотивувало на  перемогу.

 

На турнірі були присутні в.о. директора підприємства Колесніченко Н.В., заступник директора Коваль О.А., голова профкому Новіков В.С., голова обласного комітету Профспілки Накул П.Г., профактив підприємства.

За результатами турніру Кубок чемпіонів виграла команда, яка представляла інженерно-технічний персонал підприємства. Друге місце виборола команда ремонтного депо, трете посіла команда трамвайного депо № 2.

Команди-призери  були нагороджені медалями  і грошовими винагородами.

Не залишилися без уваги та нагород  і інші команди, які змагалися на турнірі та вболівальники, які  отримали солодощі та призи. Після закінчення турніру всі команди та вболівальники були запрошені в дитячий оздоровчий табір «Мрія», де ознайомились з умовами проживання та програмою  дозвілля для дітей, які відпочивають у таборі.