Про готовність оздоровчих закладів  до прийому трудящих та членів їх сімей влітку 2021 року  в умовах можливого карантину

    Незабаром стартує сезон літнього оздоровлення та відпочинку. Активно проводиться в Одеській області підготовка дитячих оздоровчих закладів та баз відпочинку до літнього сезону 2021 р. в умовах можливого карантину.

Влітку для дітей на галузевих підприємствах функціонують бази відпочинку ДОЛ «Юний Романтик» (ф-я «Інфоксводоканал») та ДОБВ «Мрія» (КП «Одесміськелектротранс») які розташовані в рекреаційній зоні міста Одеса.

На цей час, крім ремонту в дитячих таборах, проводиться ретельна дезінфекція. Всі елементи декору, меблі та особливо санвузол обробляються антисептичними засобами. Тому відпочивати тут буде безпечно.

Силами профспілкових активістів були проведені суботники –  приведені в порядок кімнати для дітей, вимиті альтанки для відпочинку. Також заново розмітили і підготували футбольні та волейбольні поля, басейн.

Графік змін та вартість путівок буде направлений всім галузевим підприємствам Одеської області.

В ході підготовчих робіт до літнього сезону проведена широкомасштабна робота з очищення та благоустрою території ДОЛ «Юний Романтик» і ДОБВ «Мрія». Було висаджено багато квітів, підрізані гілки дерев. На ігрових майданчиках висаджена газонна трава.

Постільною білизною, посудом, меблями, антисептиками та дезінфікуючими засобами бази повністю укомплектовані.

Завершуються підготовчі роботи до відкриття літнього сезону на заміських базах відпочинку області. Для трудящих та членів їх сімей підготовлені до початку літнього сезону 2021 року  база відпочинку «Дружба» (КП «МУЖКГ» м. Чорноморськ), база відпочинку «Луч» с. Грибівка.

Проведена велика робота з благоустрою територій: прибирання сміття та сухостою, посадки зелених насаджень, зроблені нові альтанки та мангальні майданчики для комфортного відпочинку.

Всі оздоровчі заклади готові  до роботи в умовах карантину.

Членам Профспілки путівки для відпочинку надаються за пільговою ціною.