Харківська обласна організація Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення з 26.04.2021р. по 28.04.2021р. відзначала Всесвітній День охорони праці. 

Президія ООП заздалегідь розробила та прийняла план дій, який  був доведеній до первинних профспілкових організацій.

         Харківська обласна організація Профспілки  провела Всеукраїнський огляд-конкурс  «Краща первинна профспілкова організація  щодо здійснення громадського контролю за станом охорони праці», започаткований ЦК профспілки ЖКГ ,МП,ПОН України.

Перше місце отримала первинна профспілкова організація КП «Шляхрембуд» ХМР, голова ППО - Гаєвський І. Ф., громадській  інспектор праці - Задорожний В.І. на обласному рівні. Матеріали огляду конкурсу були направлені на рівень ЦК профспілки ЖКГ ,МП,ПОН України.

        Первинна профспілкова організація КП  «Шляхрембуд» отримала друге місце в огляді-конкурсі «Краща первинна профспілкова організація  щодо здійснення громадського контролю за станом охорони праці» на Всеукраїнському рівні   (2 категорія - організації з кількістю членів Профспілки від 200 до 600 чол., та була нагороджена грамотою ЦК профспілки працівників ЖКГ, МП, ПОН та грошовою  винагородою.

       Голова ООП Успенська Л.Г зареєструвалася та прийняла участь в  онлайн-конференції до Всесвітнього дня безпеки та здоров'я на роботі – 2021.

         Голова комісії з охорони праці обласної організації Алтухова А.А. розробила   тематичний  інформаційний матеріал  з питань  Всесвітнього дня безпеки та здоров'я на роботі 2021, який був направлений  в електронному вигляді  «Профтелеграфом» членським організаціям  разом  з  презентацією  «День охорони праці - 5 років поспіль» ( автор Ковалева Н.Д).

     28 квітня 2021р.  в залі засідань обласної організації Профспілки були вручені грамоти Харківської обласної організації профспілки працівників ЖКГ, МП, ПОН головам первинних профспілкових організацій з нагоди   Всесвітнього Дня охорони праці , які за 2020 рік показали  кращі результати  з контролю за виконанням  законодавства з охорони праці на підприємствах, та відсутність нещасних випадків:

  • КП «Муніципальна компанія поводження з відходами» - голова ППО  Білоус Олександр Олександрович;
  • КСП «Харківгорліфт» - Стрижак Раїса Іванівна;
  • КП «Шляхрембуд»  - Гаєвський Іван Францієвич