Загроза поширення короновірусної інфекції вносить суттєві корективи  в роботу обласної організації. В цих надскладних умовах тримаються на контролі всі питання щодо соціального захисту працівників галузі.

26 квітня в день 35-річчя Чорнобильської катастрофи, голова Київської обласної організації профспілки С. Лєбєдєва, зустрілася з заст.мера  м. Українка Ткаченко Г.І .

Вона висловила  щиру вдячність за активну громадську діяльність спрямовану на боротьбу з наслідками Чорнобильської катастрофи та вручила Подяку від голови ФПУ. Ткаченко Г.І та Лєбєдєва С.В  щиро зацікавлені в подальшій конструктивній співпраці.Було заплановано проведення спартакіади в м. Українка.

Також відбулась зустріч з директором комунального підприємства по обслуговуванню житла Свояченко Євгенієм Михайловичем , на якій обговорили ситуацію, що склалась з профспілковою організацією на підприємстві.

Переговорники домовились про 100% членство в профспілковій організації підприємства. Зараз на підприємстві тільки 30% членів профспілки від загальної чисельності працівників.

Надалі заплановані зустрічі в інших містах.