Напередодні професійного свята

 19 березня у великій залі Будинку профспілок (м. Дніпро) відбулися урочисті збори, приурочені до Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Мабуть, у кожної людини існує декілька свят, яким вона надає особливого значення. Серед них – професійне. І недарма, тому що саме це свято підкреслює надзвичайно важливу роль твоєї професії у сучасному суспільстві.

За доброю традицією напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення  Дніпропетровська обласна організація Профспілки на чолі з головою – Анастасією Демідовою, зібрала у святково убраній залі профспілковий актив, переможців різних оглядів та кращих представників підприємств галузі.

На цьому заході також були присутні почесні гості - голова Дніпропетровського облпрофоб’єднання Віталій ДУБІЛЬ, заступник начальника управління стратегічного планування та комунальної власності Дніпропетровської обласної ради Валерій РИЖИНКОВ та заступник  директора департаменту ЖКГ і будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимир ВЕРХОТУРЦЕВ, які виступили з вітальними промовами та разом з головою обласної профорганізації Анастасією ДЕМІДОВОЮ відзначили різноманітними нагородами найкращих за підсумками року представників галузі.

Немало теплих слів Анастасія Іванівна адресувала під час свого виступу й ветеранам профспілкового руху, які також були присутні на святі та отримали подарунки.

Яскраву концертну програму подарував всім учасникам заходу творчий колектив Дніпропетровського будинку органної та камерної музики: ведучий заходу -  директор-художній керівник, телеведучий, співак - Антон ЧЕРНЕТА, вокалісти - Зінаїда та Ігор ЧЕПИ, акордеоністка - Лілія БАКАЛІНСЬКА, режисер – Фаїна ПІНСОН. В свою чергу вдячна публіка не шкодувала долоні й обдаровувала артистів щедрими оплесками, а деякі глядачі знімали їхні виступи на свої смартфони.

Також зазначимо, що протягом всього заходу на двох великих екранах транслювалося слайд-шоу, яке відображало різні події з життя галузевої профспілки області.

Свято вдалося!

Фоторепортаж

Прес-служба Дніпропетровської обласної організації Профспілки