Щороку, традиційно Рівненська обласна організація Профспілки спільно з владними структурами  міста та області проводила урочисті заходи з нагоди професійного свята Дня  працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Проте, через черговий сплеск пандемії, цей рік став виключенням і відзначення професійного свята було проведено на Пленумі обласної організації профспілки. На захід були запрошені керівники та профспілкові активісти галузі.

 В ході роботи Пленуму голова обласної організації профспілки галузей Уляна Микитівна Стрілець, висловила вдячність працівникам галузі, які у складних умовах, попри нестачу матеріалів, ресурсів та коштів, гідно виконують покладені на них завдання, а також побажала працівникам життєзабезпечуючої галузі подальших успіхів у їхній нелегкій, але такій потрібній людям праці, сил та наснаги для здійснення нових добрих справ на благо нашого міста, області та України в цілому.

Кращим працівникам галузей були вручені  високі нагороди Центрального комітету профспілки галузі, Почесні грамоти обласної організації профспілки та  грошові винагороди.

Приємно відзначити, що такі ж святкові заходи та зустрічі з трудовими колективами комунальних підприємств галузі з врученням відповідних нагород з нагоди професійного свята пройшли  майже у всіх  районах нашої області та м. Рівне. Привітання з професійним святом від обласної організації профспілки були надіслані кожному колективу галузі  та надруковані у  засобах масової інформації,  в тому числі у газетах «За відродження» та «Рівне вечірнє».