ТРАДИЦІЇ СВЯТКУВАННЯ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

Незважаючи на карантинні обмеження, впроваджені у зв’язку з пандемією коронавірусу,  Харківська обласна організація Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення не могла залишитися осторонь від щорічного святкування  Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення України.

   До професійного свята, з ініціативи та за активної участі обласної організації Профспілки, був знятий документальний фільм, в якому крім щирого привітання голови Харківської обласної організації Профспілки Успенської Л.Г. з нагоди свята, були яскраво висвітлені основні напрями діяльності таких галузевих підприємств як: КП «Харківські теплові мережі», КП «Харківводоканал», КП «Харківблагоустрій», КП «Муніципальна компанія поводження з відходами», СКП «Харківзеленбуд» та інших. Фільм транслювався безпосередньо в день свята, 21 березня, на одному з головних Харківських телеканалів та доступний до перегляду в YouTube.

    Крім того, до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення України обласною організацією Профспілки був проведений, започаткований у цьому році, огляд-конкурс на кращу статтю, розповідь, поему, вірш в газету «Солідарність», яку видає Об’єднання профспілок Харківської області.  Конкурс був організований з метою привернення уваги до важливості роботи профспілкових лідерів, активних членів Профспілки та рядових працівників, для підняття престижу професій галузі житлового-комунального господарства. Конкурс проводився серед всіх працівників - членів Профспілки підприємств сфери ЖКГ міста та області.

  Підсумки конкурсу були оголошені в урочистій обстановці, а його призери були нагороджені почесними грамотами, чудовими квітами та грошовими винагородами. А безпосередньо напередодні свята відбулися урочисті збори, які відкрила голова Харківської ООП Л.Г.Успенська. Вона привітала присутніх зі святом та проінформувала про основні завдання, які стоять на сьогоднішній день перед обласною організацією Профспілки, та наші дії по їх вирішенню.

    Потім відбулося нагородження голів первинних профспілкових організацій та профактиву галузі профспілковими відзнаками Центрального комітету Профспілки, Об’єднання профспілок Харківської області та Харківської обласної організації Профспілки. Серед нагороджених: голова ППО Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради Беляцький О.В.,  голова ППО КП «Харківські теплові мережі» Гармаш О.І., голова ППО КП «Жилкомсервіс» Бурдикіна Л.Б., голова ППО КП «Міськсвітло» Марков Й.В.

   Також найбільш гідні працівники галузевих підприємств міста Харкова та Харківської області були нагороджені спільними почесними грамотами Харківської обласної організації Профспілки та Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації.

    Усі заходи були проведені з дотриманням карантинних обмежень.

  Віримо, що традиція святкування професійного свята, незважаючи на усі негаразди викликані пандемією, буде збережена і в наступних роках. Працівники сфери житлово-комунального господарства вкрай заслуговують чути слова щирої вдячності та  відчувати прояв уваги суспільства за свою працю.

 Завідувачка відділом правової роботи Харківської обласної організації Профспілки А.Алтухова