В Профспілці ЖКГ відбувся турнір з більярду.

 Традиційно в лютому Миколаївська обласна організація Профспілки проводить турнір з більярду серед працівників підприємств галузі.

 В цьому році турнір  проходив в п’ятнадцятий раз.

В змаганнях, які відбулись  20 лютого в більярдному клубі готелю «Турист», взяли участь 16 гравців, які представляли  9 підприємств житлово-комунального господарств: КП «Миколаївелектротранс», ЖКП ММР «Бриз», ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»,  МКП «Миколаївводоканал», КП «Миколаївська ритуальна служба»,   ДЄЗ «Океан», ТОВ «ЖЕК «Забота», КП ММР «Миколаївські парки», КП ГДМБ та  представники департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради.

  Учасників турніру привітали голова обласної організації Профспілки Світлана Начинова та головний суддя турніру Віктор Тютюнніков, багаторазовий призер та переможець чемпіонатів з більярду.

  Змагання проводилися в особистій першості.   У результаті наполегливої боротьби призові місця розподілились наступним чином:

 І місце  зайняв  Олександр Березницький  (ОКП «Миколаївоблтеплоенерго), якому вдалося за рік переміститися з третьої сходинки п’єдесталу на першу та  очолити турнірну таблицю;

ІІ місце – Сергій Маліновський  (МКП «Миколаївводоканал»), який є постійним учасником турніру та який за 15 років 9 разів займав призові місця;

На  ІІІ місці – Василь Тельпіс (МКП «Миколаївводоканал»).    

 

 Голова облорганізації Профспілки С. Начинова вручила переможцям турніру кубки, грамоти, та грошові винагороди.