Втілюємо та надихаємо! 

17 лютого 2021 року відбувся довгоочікуваний  семінар з головами членських первинних профспілкових організацій Харківської обласної організації Профспілки.

Семінар відбувся з дотриманням всіх обмежувальних заходів та забезпеченням учасників індивідуальними заходами безпеки. В роботі семінару взяли участь 20 представників підприємств житлово-комунальної галузі та профактив. 

Відкрила семінар голова Харківської обласної організації Профспілки Успенська Л.Г., яка привітала учасників з можливістю теплого спілкування та надбанням необхідних знань в приміщенні Палацу Праці ОПХО.

Спеціалісти Харківської обласної організації Профспілки надали актуальну інформацію профактиву з питань діловодства в Профспілці, загально профспілкової діяльності, питанням застосування Галузевої угоди в колективних договорах та доповнень до Галузевої угоди, Держбюджету 2021р. Учасники семінару були ознайомлені з актуальними питаннями запровадження дистанційної, надомної роботи, запровадження електронних трудових книжок, питаннями травматизму на підприємствах галузі, та запровадження фінансової звітності в Профспілках у 2021 році.

Після закінчення семінару відбулася процедура нагородження Почесними грамотами працівників галузі та грошовою винагородою  за участь в огляді-конкурсі на кращі роботи прикладного мистецтва. 

І на закінчення всіх заходів було приведено засідання Президії Харківської обласної організації Профспілки з невідкладних питань, присвячених підготовці до Дня працівників житлово-комунальної господарства, надання допомоги членам профактиву та запровадження двомісячника з питань проведення колдоговірної роботи.

Традиційно, оздоблення семінару проходило зі застосуванням мультимедійного проектору  та комп’ютерним обладнанням, а всі учасники семінару отримали папки з планами заходів Профспілки на 2021рік, блокнотами та спеціальною літературою. 

Завідуюча організаційним відділом ХОПП, В.Дубовик