Пандемія коронавірусі внесла свої корективи  і обмеження майже у всі сфери життя

В умовах карантину, на жаль,  первинні організації змушені були  відмовитись від  звичних  і улюблених  святкувань та масових заходів, але  профспілковий  комітет КП ВМР “Вінницяміськтеплоенерго”  знайшов вихід, і не залишив своїх працівників і їх родини без свята.

Озброївшись сучасними технологіями, він організував і провів он-лайн конкурс під назвою «Новорічне диво».

 Для участі в ньому учасникам необхідно було  відзняти невелике відео про свої захоплення, творчі здібності, спортивні досягнення, вокальні здібності, намалювати картини на тему підприємства та інші цікаві творчі ідеї і надіслати його на електронну пошту організаторів конкурсу.

До дитячого конкурсу допускалися всі відеоматеріали дітей або онуків членів профспілки підприємства, при цьому батьки, дідусі та бабусі із задоволенням долучались до  створення контенту. 

Голосування за кращі роботи відбувалося в групі за допомогою «лайків» .

У дорослих окремо від дитячого  відбувся свій  конкурс з особливими   і смачними подарунками. Умови подачі відео  були ті ж самі.

Конкурс провели на високому рівні з визначенням переможців і нагородженням.

Учасники залишились задоволеними і вдячними профспілковому комітету, що  не зважаючи на карантинні обмеження, організатори знайшли спосіб організувати чудове свято для своїх спілчан і їх родин!