Днями на базі Комунального підприємства «Здолбунівводоканал» відбулася зустріч голови обласної організації Профспілки Уляни Микитівни Стрілець з профактивом та новопризначеним керівником підприємства Жерліциним Юрієм Івановичем.

Оскільки йшло обговорення питання застосування коефіцієнтів Галузевої угоди в тарифах на водопостачання та водовідведення галузевого підприємства до зустрічі долучився і новообраний міський голова Здолбунівської міської ради Владислав Олегович Сухляк. Діалог виявися досить змістовним та конструктивним, кожна сторона висловила своє бачення у вирішенні питань фінансової стабільності та  подальшого розвитку підприємства.  Приємно зазначити, що  і новий керівник, і нова влада міста йдуть на тісну співпрацю з галузевою профспілкою у збереженні та підвищенні соціальних гарантій для працівників галузі.

    Робоча зустріч з колективом завершилася урочистою частиною з нагоди ювілейної дати голови первинної профспілкової організації Валентини Миколаївни Швець, яка  протягом 22-ох років є незмінною головою профспілкового комітету, одним з результатів роботи якої є  постійне 100% профспілкове  членство  в колективі.  Валентині Миколаївні  було висловлено багато слів вдячності за сумлінну працю у відстоювання соціальних гарантій працівників та вручено ряд нагород , як від органів місцевої влади так і від Профспілки галузі.