28 січня поточного року на базі санаторію «Курорт «Орлівщина»  відбувся семінар  з питань бухгалтерського обліку та податкової фінансової звітності.

Проводив навчання Центральний комітет галузевої Профспілки.

   Близько 6 годин фінансисти різних ланок Профспілки  житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговуванн населення  з Дніпропетровщини  разом з колегами із інших регіонів  країни у режимі відеоконференції  розглядали зміни у законодавстві (ЗУ «Про бухгалтерський облік та  фінансову звітність в Україні»), нюанси бухобліку та звітності у неприбуткових організаціях, а також зміни у податковому кодексі стосовно неприбуткових організацій, якими й є профспілки.

За словами учасників семінару, незважаючи на те, що навчання відбулося з використанням програми ZOOM,  воно пройшло досить динамічно.

Лектор  дохідливо, на конкретних прикладах виклали анонсований матеріал, а слухачі отримали дуже корисну для подальшої роботи інформацію.

   По закінченню  заходу його учасники мали чудову можливість ознайомитись з територією санаторію та поспілкуватися з колегами в неформальній обстановці.

   Але на цьому захід не закінчився: для профспілкових  фінансистів та членів президії, які теж були присутні на семінарі, було проведено  яскраву культурну програму, яку для спілчан підготував та провів профком Дніпровського  КП «Міськсвітло».

Під час цього культвечора були й нагороди.

Так, зокрема, грамотами ФПУ за активну роботу з оздоровлення дітей та підлітків, високий професіоналізм  та  вагомий особистий внесок в організацію оздоровчої кампанії у 2020 р. були відзначені голови  Криворізького міськкому - О.Родь, профкомів МКП «Дніпровський електротранспорт» - О.Воліна, МКП «Теплоенерго» (м.Дніпро) - В.Переволосянський, КП «Криворіжтепломережа» - Ю.Петренко та КП «Міськсвітло» (м.Дніпро) -  О.Приходько.  Серед присутніх були й інші нагороджені  подяками і грамотами  ЦК та обкому профспілки, які вручила  голова Дніпетровської обласної організації Профспілки  Анастасія Демідова.

   Окремі слова подяки відомому серед профактиву комунальників Дніпропетровщини діджею  – Євгену Пірогову, електромонтеру КП «Міськсвітло» (м.Дніпро), який також отримав грамоту від обласного комітету.

Прес-служба Дніпропетровської обласної організації Профспілки.