Рівненська обласна організація Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення підтвердила свою репрезентативність

 Відповідно до Закону України «Про соціальний діалог в Україні», Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб'єктів сторін профспілок та організацій роботодавців, затвердженого наказом НСПП від 21 липня 2011 року № 73, у листопаді 2020 року Рівненська обласна організації Профспілки  з метою підтвердження репрезентативності подала відповідні документи до відділення Національної служби посередництва і примирення в Рівненській області (далі — Відділення).

В результаті роботи Комісії відділення Національної служби посередництва і примирення в Рівненській області було підготовлено Висновок і прийнято Рішення Відділення, згідно з яким Рівненську обласну організацію Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення визнано такою, що підтвердила свою репрезентативність на територіальному рівні.

 03 листопада 2020 року в приміщенні відділення Національної служби посередництва і примирення начальник відділення НСПП в Рівненській області Т. Фокіна та радник Голови НСПП М. Красько вручили Свідоцтво № 002–20-17–Т  від 02 листопада 2020 року про підтвердження  репрезентативності Рівненської обласної профспілкової організації працівників ЖКГ, МП, ПОН на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

Під час робочої зустрічі також були обговорені питання питання подальшої співпраці у напрямах врегулювання ймовірних розбіжностей між сторонами соціально-трудових відносин, вирішення колективних трудових спорів (конфліктів) та забезпечення соціальної стабільності у трудових колективах галузі.