Захід, присвячений Всесвітньому Дню дій за гідну працю

 Харківська обласна організація Профспілки провела захід, присвячений Всесвітньому Дню дій за гідну працю.

Захід відбувся на відкритому повітрі на території Арт–заводу «Механіка» з суворим дотриманням карантинних обмежень. У ньому взяли  участь апарат обласної організації Профспілки, голови первинних профспілкових організацій та профактив галузевих підприємств міста та області у кількості 48 осіб.

 Спеціально для цієї події були виготовлені тематичні матеріали: плакати, листівки та інше.

Відкрила тематичну зустріч голова обласної організації Профспілки Лариса  Успенська, яка побажала присутнім плідної роботи та передала слово спікеру заходу - завідуючій відділом правової роботи  Анні Алтуховій .

Під час заходу слухачі були ознайомлені з історією виникнення Всесвітнього дня дій за гідну працю, його цілях і завданнях, викликах та проблемах сьогодення.

Учасники також були проінформовані про дії Об’єднання профспілок Харківської області, галузевого Центрального комітету профспілки та Федерації профспілок України у напрямку забезпечення гідної та безпечної праці в сучасних реаліях.   

Зустріч пройшла  плідно і конструктивно -  її учасники вели дискусію,  висловлювали свої думки, ставили запитання.

Наприкінці було прийнято рішення щодо проведення тематичних зустрічей, урочистих зборів, присвячених Всесвітньому Дню дій за гідну працю, у трудових колективах галузевих підприємств.