27 серпня 2020 року на території  дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «ФАКЕЛ» КП «Харківводоканал» відбулася ХХІ звітно-виборна конференція Харківської обласної організації Профспілки.

На конференцію було обрано 56 делегатів, які представляли підприємства житлово-комунального господарства міста та області.

Всі учасники конференції були забезпечені  робочими матеріалами, а також спеціальним виданням, в якому представлена детальна ілюстрована інформація про діяльність Харківської обласної організації Профспілки  та найбільших галузевих підприємств за звітний період.

У роботі заходу взяли участь голова Центрального комітету Профспілки Олексій Романюк та заступник голови Об’єднання  профспілок Харківської області  С. Волков.

Виступаючі на конференції  високо оцінили  роботу обласної організації за звітний період.

На посаду голови  Харківської обласної організації Профспілки було обрано Ларису Успенську.

Також учасники конференції затвердили Програму дій обласної організації Профспілки  на період 2020-2025 роки і сформовані  виборні  профспілкові органи.

Крім того, делегати конференції підтримали висування на посаду  голови Центрального комітету Профспілки  кандидатури  нинішнього голови Олексія Романюка.

 

Конференція пройшли із суворим дотриманням усіх карантинних норм, затверджених урядом України та місцевими органами самоврядування.