Робота Чернівецької обласної організації Профспілки  в період карантину, введеного для запобігання поширенню коронавірсу COVID -19”

           Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211

“Про запобігання поширенню на території України  гострої респіраторної хвороби COVID -19” на території України введено карантин.

         Працівники нашої галузі знаходились на передовій смузі боротьби з пандемією та її наслідками.

         Отже, Чернівецька обласна організація Профспілки, враховуючи складний фінансовий стан підприємств галузі та термінову необхідність у засобах індивідуального захисту працівників,  вишукала можливість придбати  у квітні поточного року :

 -  термометри МТР FI 01 у кількості 5 шт. на суму 12795 гривень для – КП “Чернівецьке тролейбусне управління” – 2 шт.,  та по 1 шт. -  для КП “Чернівціводоканал”, МКП “Чернівцітеплокомуненерго”, Чернівецьке міськШЕП;

 - халати одноразові у кількості 42 шт. та рукавички нітрилові – 200 пар на загальну суму 2000 грн. для МКП “Спецкомбінат” та МКП “Історико-культурний заповідник”.

          Одночасно проводилась простійна робота по вирішенню питань своєчасного фінансування підприємств галузі органами місцевого самоврядування та наданню матеріальної допомоги членам профспілки, які постраждали від гострої респіраторної хвороби COVID -19” .