Робота щодо захисту прав працівників підприємства КП «Єдина аварійно-диспетчерська служба м.Сєвєродонецька» та недопущення ліквідації підприємства

Спільно з ЦК Профспілки проводиться  активна робота з усіма зацікавленими сторонами щодо недопущення ліквідації підприємства КП «Єдина аварійно-диспетчерська служба м.Сєвєродонецька» і звільнення працівників.

До обласної організації Профспілки надійшла інформація про спроби місцевої влади ліквідувати підприємство, працівники якого є нашими спілчанами, та примушування їх до написання заяв  про  звільнення.  Особливого напруження та занепокоєння ситуації надає те, що ці дії відбуваються під час карантину.

Внаслідок оперативного втручання ЦК  та активних дій обкому Профспілки процес вдалося дещо пригальмувати. 26.05.2020 р.  під керівництвом голови департаменту ЖКГ Луганської ОДА Сурая В.А. за участі представників міської ради, директора КП, представників Профспілки відбулась зустріч, на якій представниками місцевої влади було озвучено, що питання ліквідації цього КП вже не на часі. Наразі профспілкові організації продовжують контролювати ситуацію навколо підприємства задля збереження робочих місць та заробітних плат наших спілчан.