Готуємось до оздоровчого сезону

 Дніпропетровський обласний комітет Профспілки  спільно з керівництвом і профспілковим активом підприємств галузі  проводять  активну роботу щодо  підготовки дитячих здравниць до нового сезону.

 На виїзному засіданні президії обласного комітету Профспілки, яке відбулося 28 травня 2020 року на базі  санаторію  «Новомосковський», були затверджені кадри ДЗОВ і ціни на путівки.   

 Також  у дитячих оздоровчих закладах проведено ремонт та реконструкція дахів,  будинків  і споруд, проведена заміна і ремонт труб та інше .

Продовжується співпраця з санаторіями «Сонячний» с. Вербки Павлоградського району, «Молдова» м. Трускавець, «Полтава» м. Миргород, «Курорт Орлівщина».

Виконуються і інші заявки по замовленням профкомів.

За прямими договорами, які укладає Дніпропетровський   обласний комітет  Профспілки, путівки за цінами навіть нижче, ніж купувати путівку на місці в санаторії або пансіонаті.

Силами обласної організації, а також керівників підприємств та профспілкових комітетів здійснюється значний комплекс організаційних заходів та ремонтних робіт, які дозволять якісно і своєчасно підготувати матеріальну базу пансіонату «Юний» на Азовському узбережжі та близько 12 баз відпочинку підприємств галузі, які знаходяться на Азовському морі, та лісових масивах області.

Це такі підприємства, як Управління житлового господарства Дніпровської міськради, КАТТП-042802, КП «Трамвай», КП «Міськводоканал» м. Кам,янського, КП «Дніпровський електротранспорт» (який до речі має 2 бази відпочинку), КП ПЖРЕО м.Жовті Води, КП «Кривбасводоканал», ЧП «Термоізоляція», КП «Новомосковськ водоканал» та інш.

Також підприємства галузі як і раніше планують оздоровлювати працівників в смт. Кирилівка на базах відпочинку «Чайка», «Мастерок», «Рута» Одеської області згідно договорів з цими оздоровницями.

Робота триває.