День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у Дніпропетровській області

 

Наказом Президента України визначено, що щорічно у третю неділю березня відзначається наше професійне свято -  День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Напередодні   свята   було підбито підсумки обласних оглядів колективів підприємств галузі.

Зокрема,  оцінювались стабільність та якість забезпечення споживачів житлово-комунальними послугами; стан   умов та охорони праці;   кращий колективний договір за 2019 рік.

Також були визначені переможці огляду серед робітників провідних професій. Переможцям цих оглядів вручені дипломи та грамоти, було нагороджено понад 60 чоловік - працівників робітничих професій.

Підведені підсумки роботи в  номінаціях «Кращий господарник року», «Кращий  профспілковий лідер року”, “Лауреат премії галузевої профспілки”, «За значний внесок в оздоровлення працівників галузі і їх дітей”.

Організували і провели урочисті заходи  з нагоди професійного свята в містах Кривому Розі,  Новомосковську, Нікополі де були вручені нагороди профспілок всіх рівнів робітникам підприємств галузі та профактивістам.  Також свято відзначили на підприємствах Терновкі, Марганця, Жовтих Вод, КП «Дніпровський електротранспорт» , КП ДОР «Аульський водовід», КП «Теплоенерго», КП «Криворіжтепломережа» та багатьох інших.

Всього по області більше  тисячі працівників житлово-комунального господарства і служби побуту нагороджені з нагоди  професійного свята Дипломами, Почесними грамотами і подяками ФПУ, ЦК Профспілки, обласного об’єднання профспілок, обкому галузевої Профспілки та Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації, нагородами Дніпропетровської облради, місцевих органів самоврядування.

13 березня поточного року у Дніпропетровському Будинку профспілок відбулося  обласне свято, на якому були присутні голова обласного об’єднання профспілок В. Дубіль, заступник директора Департаменту ЖКГ та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації В. Верхотурцев. Святковий захід  урочисто відкрила голова Дніпропетровського обласного комітету Профспілки А. Демідова. 

 На свято були запрошені ветерани, яким вручили нагороди, подарунки та квіти. Після нагородження працівників галузі та профактиву, артистами театру був показаний спектакль «Афінські вечори».

Дніпропетровська  обласна організація Профспілки  була нагороджена Засновником Всеукраїнського благодійного Фонду «Вдячність, Визнання, Надія» Срібною медаллю «Гордість України» та званням Лауреата  з врученням Диплому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захід пройшов урочисто і святково: нагородження, слова вдячності, оплески та гарний настрій, який створювали пісні у виконанні ведучих свята – директора будинку органної та камерної музики, телеведучого Антона Чернети та директора концертної агенції «Браво» Олени Квітковської.